Mennyire lehet elhinni az ügyfélkapun lekérhető használt autó adatokat?
#10.
Köszi az aggódást, de én sem hagytam leülni a sztorit.
Először voltam a rendőrségen, kerestem, aki a helyszínen intézkedett.
"valahol területen tartózkodik"
Voltam az okmányirodában ahova hivatalosan bejelentettem a bontós elszállítást(adásvételivel, pecsét, számítógépes visszaigazolás.... szóval minden ami kell).
Válasz: "látjuk, hogy bejelentette a T.K.-t, látjuk a hatósági intézkedést, szóval ne tessék aggódni".
Elmentem a NAV-hoz is -mert ők is értesítettek- "rendben tudunk a forgalomból kivonásról".
És igen jól gondoltad, lebogtattam azt a q.va papírt!!!
Tehát mindenhol minden rendben, (állítólag) -ám mindezektől függetlenül- a központi nyilvántartás szerint az autóval semmi probléma.
Szóval több irányból utána jártam, bebiztosítottam, levédtem maga, hogy én vagyok a törvénytisztelő és jogkövető polgár.
Ezt valamennyi hivatal elismert, elfogadta, lepapírozta.
Na de az autó elméletileg még forgalomban van.
Szóval nem elég hogy elvesztettem az autómat, napokig jártam a hivatalokat az ügyintézés miatt, kifizettem a roncs-szállítót, mégis, hivatalosan "él és mozog" az autóm.
Na ezt ki érti?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!