Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hét év után kiégett a dízel...

Hét év után kiégett a dízel Astra. Ha nem tudjuk mi áll a dolog mögött, akkor minden kocsival ez fog történni??

Figyelt kérdés

Új korában került birtokounkba.

180 ezer km volt benne utoljára, 1.6 cdti-s K Astra. 7 éves.

Menet közben gyulladt ki, egyből hívni kellett a tűzoltókat.

okt. 13. 21:21
 1/10 A kérdező kommentje:
Semmi előjel nem volt észrevehető
okt. 13. 21:21
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem több K astra is van, ami 7 évnél idősebb szóval...

Tudom nem segítség, de a porral oltó az első eszközök között volt, amit vettem az autóba.

okt. 13. 21:25
 3/10 Mad Max2 ***** válasza:
81%

Nem égnek ki az autok 7 éves korukban😁

A tietek valószinüleg a karbantartás hiánya miatt égett ki

okt. 13. 22:00
 4/10 anonim ***** válasza:

"Semmi előjel nem volt észrevehető"

Vagy csak ti nem vettétek észre.

okt. 14. 06:53
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

K Astrára nem nagyon jellemző ez.

Miből következne az törvényszerűen, hogy minden kocsivan ez fog történni? Lehet karbantartás hiánya, üzemanyag, olajfolyás. Elektromos tűz. Utólagos átlalkítás, beépítés. Volt gázolajos állófűtés abban az Astrában? Új korában zat is lehetett kérni bele. Akár az is meghibásodhatott. Meg persze lehet anyaghiba, valamilyen szerelési hiba. Stb. Aztért mert itt előfordult ezek bármelyike, nem biztos, hogy máshol is jelen van a hiba. Lakástüzek is előfordulnak, mégsem törvényszerű hogy mindenkinek le fog égni a háza.

okt. 14. 06:54
 6/10 anonim ***** válasza:
46%
Kiégnek, de a BMW-k sokall sűrűbben mint más.
okt. 14. 07:36
 7/10 anonim ***** válasza:

Volt valaha szervizelése?

Városon kívül is volt használva?

Egér, nyest van ahol laktok?

okt. 14. 10:01
 8/10 A kérdező kommentje:

Utoljára tavaly nyáron volt szervizben.

Rutin, nem találtak semmit.

Nincsen nyest

És poroltót sem vettem mert azt hittem hogy ez csak 30 évnél öregebb autókkal fordulhat elő- ezt egy autószerelő ismerősöm állította egyszer

okt. 14. 11:58
 9/10 BeefEater ***** válasza:
100%

"30 évnél öregebb autókkal fordulhat elő- ezt egy autószerelő ismerősöm állította egyszer"

Én egy másik autószerelő keresését javaslom. Szivárgó üzemanyag vagy elektromos tűz előfordulhat az autó korától függetlenül.

Ha egész végig márkaszervizben javíttattad, akkor vedd fel velük a kapcsolatot, hátha felajánlanak valamit méltányosságból.

Ha volt cascod akkor hívd fel a biztosítót. Ha nincs casco, de amikor kigyulladt a te magánterületeden parkoltál, akkor nézd meg a lakásbiztosításodat, némelyik fizethet tűzkárra ilyen esetben.

okt. 14. 12:34
 10/10 anonim ***** válasza:
Csak városban volt az autó használva?
okt. 14. 13:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!