Egyre több dízel Suzukit látok az utakon... gyártanak ők egyáltalán dízel motort,vagy mindig más gyártóét veszik meg?
A Suzuki NEM gyárt dieselt a motorhoz semmi köze.
1.3 diesel Fiat, az összes többi PSA (Peugeot) diesel motor. A motor a Suzuki megrendelésére készül, nekik logózzák fel a műanyagot. De a motor ugyan ott készül, ahol a többi márkának is és készre szerelve szállítják a Suzuki autógyárba.
#2-es írja a valóságot..befürödtek a dízelmotorral, maradt a csak benzines.
én évek óta nem láttam dízel suzukit, pedig Pesten autózom
Mindig más gyártóét veszik vagy inkább csak vették, mert 2018-ban megszüntették a diesel motoros autók gyártását.
Az utolsó években Fiat multijet volt. Régebben használtak Renault, PSA és Mazda motorokat is.
A suzuki jó nagy katyvasz dízel fronton.
A Swiftbe az 1.3 az JTD, az SX4-be az 1.6 az 1.6 HDI viszont én is úgy tudom, hogy van modell amiben az 1.6 az JTD. Az SX4 1.9 az JTD, de a vitarába az 1.9 az DCI és még van 2.0 is amit nem tudok, hogy JTD-e vagy DCI vagy valami harmadik akármi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!