Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Egyre több dízel Suzukit...

Egyre több dízel Suzukit látok az utakon... gyártanak ők egyáltalán dízel motort,vagy mindig más gyártóét veszik meg?

Figyelt kérdés
És ha így van ,az hogy működik? Megveszik és beszerelik,vagy a gyártás jogát veszik meg és ők csinálják? Csak mert a motorra Suzukit látok írva és saját kódja van pl ddis
okt. 10. 16:56
 1/8 anonim ***** válasza:
91%

A Suzuki NEM gyárt dieselt a motorhoz semmi köze.

1.3 diesel Fiat, az összes többi PSA (Peugeot) diesel motor. A motor a Suzuki megrendelésére készül, nekik logózzák fel a műanyagot. De a motor ugyan ott készül, ahol a többi márkának is és készre szerelve szállítják a Suzuki autógyárba.

okt. 10. 17:12
 2/8 anonim ***** válasza:
77%
Nem láthatsz egyre többet, mert már 6 éve nincs új diesel suzuki.
okt. 10. 17:22
 3/8 anonim ***** válasza:
77%
1.3/1.6 azok Fiat Multijet dizelek, toluk vette a Suzuki. Versenyben voltak meg a Vw dizelmotorjai is, de az olaszoket jobbnak talaltak a japan mernokok igy mellettuk dontottek.
okt. 10. 17:30
 4/8 anonim ***** válasza:
52%

Most nezem az 1.9 is Fiat.

Itt a lista roluk:

[link]

okt. 10. 17:34
 5/8 anonim ***** válasza:
35%

#2-es írja a valóságot..befürödtek a dízelmotorral, maradt a csak benzines.

én évek óta nem láttam dízel suzukit, pedig Pesten autózom

okt. 10. 18:50
 6/8 anonim ***** válasza:
52%

Mindig más gyártóét veszik vagy inkább csak vették, mert 2018-ban megszüntették a diesel motoros autók gyártását.

Az utolsó években Fiat multijet volt. Régebben használtak Renault, PSA és Mazda motorokat is.

okt. 10. 19:05
 7/8 A kérdező kommentje:

[link]

Ahogy látom ez már nálunk nem ,de Indiában még készült dízel változatban

okt. 10. 21:03
 8/8 anonim ***** válasza:

A suzuki jó nagy katyvasz dízel fronton.

A Swiftbe az 1.3 az JTD, az SX4-be az 1.6 az 1.6 HDI viszont én is úgy tudom, hogy van modell amiben az 1.6 az JTD. Az SX4 1.9 az JTD, de a vitarába az 1.9 az DCI és még van 2.0 is amit nem tudok, hogy JTD-e vagy DCI vagy valami harmadik akármi.

okt. 11. 07:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!