Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Munkába járós (oda-vissza...

Munkába járós (oda-vissza 40km) autónak mit ajánlotok? 750k kornyeken

Figyelt kérdés
Mostani 1.1 benzinest váltanám valami nagyobbra, dizeles kene szerintem. 1.9 jtd puntora gondoltam, kicsi suly jo motor, szerintem keveset enne. Nem nagyon van elado sajnos, szoval ti mit ajanlotok?

okt. 9. 17:43
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
34%

Ennyiért nem vennék autót.

Ezek a 20-30 éves vackok csak viszik a pénzt és rossz velük menni.

Inkább egy nagyrobogó.

Abból ennyiért már elég jót lehet kapni.

okt. 9. 18:28
 2/11 anonim ***** válasza:
42%
Erősebb szívóbenzinest vegyél ennyiért. Ez még nem az az árkategória, amiben megérné a dízel.
okt. 9. 18:33
 3/11 anonim ***** válasza:
69%

Az meg a gatyáját le fogja zabálni....

Én inkább megtartanám a vadállat 1.1-est amíg nem tudok legalább dupla ennyi zs-t összegyűjteni.

okt. 9. 19:23
 4/11 A kérdező kommentje:

6lityót bever ez is, meg muszakira megy decemberben, elotte kuplungtarcsa cseres lesz, takan azer birja még

Nem akarnék munkasautonak fancy kocsit, menjen es ne egye annyira a penzt

okt. 9. 19:25
 5/11 anonim ***** válasza:
65%

de milyen autó?

1.1-nek nagyon nem szabadna ennie ennyit, kivéve ha valami nehéz kaszniba rakták vagy béna vagy és nem tudsz vezetni takarékosan.

Tény, hogy jobb a dízel fogyasztás szempontjából de ahhoz is érteni kell.

okt. 9. 20:15
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

A rezsó 1.1-ek elmentek 4-4.5 literrel, lehet, be kéne állítani, kipucolni, cserélni valamit. Hibakódja nincs?

Én egy rezsó 1.1-et hajtok, nálam egyik fő hiba volt, hogy be voltak rohadva a fékek. Vontatni alig lehetett.(szétesett kuplung)

Opel amivel vontattuk, majdnem megfőtt.

Volt régen hogy 7-et evett egy kisautó, fékgenerál után elment 5-tel simán.

okt. 10. 01:40
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Az 1.9jtd se fog kevesebbet enni. Ennyiért meg elég lutri. Veszel egy ki tudja milyen autót amire kezdheted a költést keményen.
okt. 10. 06:50
 8/11 A kérdező kommentje:
98as fiat puntom van, nem mai darab. Asszem 1250kilo az ossztomege. Varosban hasunaltam 6.5, orszaguton 5.8 a fogyasztasa 100on. Nem elozgetek nem porgetem 60nél már 5.ben vagyok. Fék-futómű par honapja lett atnezve be volt rohadva meg lett csinalva a fogyasztas nem sokat valtozott. Az extrak hianya vegett mindenkeppen lesz majd kocsivétel (extra = klíma, el. ablakok ) gondoltam egy regebbi skoda octaviara is, akkor pluszba csaladi auto se kéne mellé még
okt. 11. 00:01
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Grande Punto jó választás, de bőven elég bele a benzines motor is. 1.4 8V, 1.4 16V nagyon jó konstrukciók.
okt. 24. 14:00
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Mindegy mit veszel, csak olyat vegyél aminek volt Gazdája. Alapvetően az 1.9 motorral szerelt kisautó jó vonal.

De 750ért nehéz lesz találni (jót pláne).

okt. 25. 09:58
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!