Nem tudom mi pontosan a kérdés. Ne haragudj, de nem fogok végignézni egy majdnem fél órás videót, hogy kiderüljön mit szeretnél kérdezni.
Majdnem 7 éve Euro6-os autót hajtok. Semmi bajom vele. Olajcsere, tankolom és használom.
Nem muszáj végig nézni én sem néztem meg, mert van 1-2 kommentelő, aki tökéletes vázolja a helyzetet.
"Készítenek egy csillagrombolót, hogy amíg garanciális az autó, vagy amíg az xy statisztikába beleszámít a környezeti terhelés, addig minden szám szép és jó legyen. Mivel a "készítés" papíron nem terheli a környezetet, meg az sem, hogy a garancia lejártával mi történik, így értelemszerűen nem is lehet más a cél a mérnökök számára, csak ez.
Hogy aztán mennyi lesz majd a szerelési költsége a csillarombolónak 10 év múlva, az kit érdekel. Végeredményben talán a környezetet is ugyanúgy fogja szennyezni, ha mindent összeszámolunk, csak a statisztikába nem kerül majd be.
Ez a szép új világ. Ha rajta van a kék matrica valamin, akkor az környezetbarát. Közben meg pont ugyanabban a f@stengerben úszunk, vagy talán még nagyobban, mint amiben eddig is."
Igen jó. Nem fogok 20 perces videót megnézni egy kérdésért, de látom VW van benne. Ez elég sokat elmond, hogy miért szídhatja...
9 éves Honda Civic Tourer-ünk 1.6-os iDTEC-ének semmi baja nincs az égvilágon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!