Csak én látom úgy hogy 2021-re 10-ből 8 embernek BMW-je van? Ti vendégek BMW t, csak azért, hogy "nekünk is az legyen"?
Figyelt kérdés
2021. máj. 3. 17:16
1/19 A kérdező kommentje:
Vennétek, bocsi
2021. máj. 3. 17:16
2/19 anonim válasza:
Igen, csak te látod így, mert amúgy nem így van és nem, nem vennék, pedig amúgy megtehetném.
3/19 anonim válasza:
NEm tudom, hol látsz ilyet, felénk normális embereknél nem divat a BMW.
És nem, nem vennék soha, nem minöség, csak neve van. (Söt ajándékba sem fogadnám el)
4/19 anonim válasza:
Igen, csak te látod így. Társasházi parkoló, 80 beállóhely, 2db BMW-vel. Másik lakásnál, itt csak 12db beállóhely, 0 BMW-vel.
5/19 anonim válasza:
Jól mondja a kérdező, nagyon sokan imádják a bmwt, ez már lassan népautó nálunk.Sok a lepukkant bömbi is, E46 a császár sok szegényebb embernek sajnos.
6/19 anonim válasza:
Ha csak azért vennék, akkor valszeg lenne, viszont nincs és nem is tervezem. Magamnak veszem az autót nem a szomszédnak
7/19 anonim válasza:
Igen, csak te látod így. Biztosan elhaladok nap közben 100 autó között és nemhogy 80 BMW-t nem látok, de sokszor még egyet sem. Maximum 2-3-4-et ha látok az utakon, akkor az már rekordnak számít.
8/19 anonim válasza:
Szerintem is csak te látod úgy, egyáltalán nem gyakori autó szerintem.
Másik kérdésedre: én nem vennék, mert nekem nem tetszik a BMW. Jó autók, de nekem nem tetszenek, esetleg az i8, de akkor már inkább vesz egy R8-at az ember.
10/19 anonim válasza:
Nekem nincs ismerősöm akinek van bmw-je. De van 6 hybrid, 2 elektromos és egy tesla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!