Csak én látom úgy hogy 2021-re 10-ből 8 embernek BMW-je van? Ti vendégek BMW t, csak azért, hogy "nekünk is az legyen"?
Igen, csak te látod így. Felénk még a 10%-ot sem éri el ennek a márkának az aránya.
Személy szerint nem vennék ilyet, mert nem tartom a legjobb ár-érték arányú autónak. Amit megvennék és nem full fapad alapmotoros változat, az simán 20 millió felett lenne. Annyit meg ha lenne is most konkrétan a bankszámlámon, kizárt, hogy mind autóra költeném. A használt, külföldről behozott élményt meghagynám másnak. Más márkákból bőven kapok a 6-8 milliós árkategóriában olyan autót, ami nekem tökéletesen megfelel.
17es
Talán mert Washington Amerika, a BMW pedig európai autó? 😬😬 Amúgy ha kint élsz, tudhatnád, hogy a német triónak nagyobb presztízse van az USAban, mint Nemetországban.
17es vagyok.
Voltam itthon 2 éve nyáron, megy a rongyrázás teljesen!
Rendesen túlvállalják maguk az emberek.És tényleg tele Budapest német presztízs autókkal. Én már elalszok rajtuk😊 Ha menőzni akarnék Bp-n, valami jó kis v8as amcsi izomautóval járnék.Az vagányabb szerintem.☺️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!