Autóvezetésben 70 óránál járok. 2 óra vezetésben van 8-10 vizsgabukás hibám. 700 ezer benne van végigszeretném csinálni de van e értelme? Sikerült már igy valakinek jogsi?
Ezeket fejben kéne memorizalnod illetve megertened,miért is hiba.
Én az egyirányú utcából nem értettem sokáig,miért baj,ha nem huzodok balra a balra kanyarodásnál. Pedig normálisan igyekeztem tanulni az online kreszt,valahogy ez mégsem maradt meg.
Az indexeles Alap,nem tudom,azt hogy nem lehet kitenni..
Én egyedül kikerulesnel utáltam. Senki nem jött körülöttem,de indexelve kerüljek. Elfogadtam,ez a szabály,így kell, index balra is,aztán visszasorolasnal jobbra is.
Táblákat sokszor nem vettem észre időben,mert az utat figyeltem,nem pedig felfelé,vagy jobbra,hogy milyen táblája van a betorkollo utcából érkezőknek.
Ezek olyan dolgok,amikre tudatosan kell figyelni és előre gondolkodva kell vezetni,nem arra koncentrálni csak,amit adott pillanatban meghozol döntés.
Próbáld te is előre pasztazni a környezeted,előre felkészülni arra,hogy milyen helyzet következik és arra hogy kell reagalnod,milyen manőverrel fog járni.
Ezt gyakorold a következő néhány alkalommal és ha megy,át fogsz menni.
Ha nincsen meg az a képességed,akkor viszont ne haragudj,de tényleg engedd el,mert ha valami csoda folytán át is mész, balesetveszélyes lesz a közlekedésed.
"Kocsi kezelésével nincs gond"
Azzal nincs, de teljes mértékben leköti a figyelmed!
Másra már nem is tudsz figyelni.
Az úton meg nem egyedül vagy!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!