Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Aki használtan vett bmw-t az..?

Aki használtan vett bmw-t az..?

Figyelt kérdés

Az megussza azt, hogy a két olajcsere között legyen valami probléma az autóval?Vagy fixen problémásak ezek a kocsik?

pl 320i 7-8 millió körül

okt. 8. 08:25
1 2
 1/13 Morzsi007 ***** válasza:
100%

Ennyire sz@tok lennének a 7-8M Ft-os BMW-k?

1-2M Ft-os autónál megérteném.

okt. 8. 08:33
 2/13 A kérdező kommentje:
Nem tudom, mindenhol lehurrogjak a bmw-ket, hogy nagyon szerviz igenyesek, de amikor megvettem en is az automat ami jelenleg 25eves arra is azt mondtak,hogy szar… azt semmi baja
okt. 8. 08:39
 3/13 anonim válasza:
Nem szabad mindent elhinni amit mondanak, írnak. Nekem 2.0 pd tdi Passatom van, arról is írnak minden rosszat. Megvettem kb 300.000 km-rel, most van benne 408.000 km és köszöni szépen simán megy. Nyilván kellett rá költeni, viszont semmi olyan hibája nem volt ami a pd motorhoz köthető. Alapszabály, hogy nézesd át megfelelő szervizben az autót vásárlás előtt, aztán ha minden rendben simán megveheted. Arra viszont készülj, hogy a BMW márkaszerviz iszonyú drága.
okt. 8. 09:16
 4/13 Morzsi007 ***** válasza:
100%
Nekem is mondták, mikor megvettem a kis 206-ost, hogy franciát nem szabad venni, bla bla bla. 26 éves korában került parkoló pályára, 20 évig használtam. Nem volt hibátlan, de nem ment rá még az alsónadrágom sem.
okt. 8. 09:31
 5/13 A kérdező kommentje:

Igen ugyan ez nálam olasz, alfát vettem,és patika, 8ezrenként olajcsere, és semmi baja a kopó alkatrészeken kivül..

Viszon cserélném már ezt a kocsit

okt. 8. 09:33
 6/13 anonim ***** válasza:
47%

"Aki használtan vett bmw-t az..?

Az megussza azt, hogy a két olajcsere között legyen valami probléma az autóval?Vagy fixen problémásak ezek a kocsik?"

Tessék...? Miért úszná meg?

okt. 8. 09:48
 7/13 A kérdező kommentje:
? :D
okt. 8. 09:50
 8/13 anonim ***** válasza:
80%
Az a baj, hogy ha két olajcsere közt nem is lesz semmi, akkor is a kopó fogyó dolgokra sokkal több pénzt ott fogsz hagyni. Meg hiába megy el egy PD TDI Passat 400 ezret , vagy hogy a te alfádnak semmi baja nem volt, mert azok nem BMW-k! Ezeknek a motorját 200-250 ezer kilométerekét szét kell borítani, megcsapágyazni, vezérléscsere meg ami még közben előjön, aztán ott van, hogy 7 jegyű a számla összege, így van aki meg sem csináltatja hanem inkább eladja előtte, rosszabb esetben előtte még visszatekerteti az órát műszaki előtt. Lehet, hogy prémium autó a BMW, de nem prémium élettartammal.
okt. 8. 11:07
 9/13 anonim ***** válasza:
30%
De most őszintén, aki azt hiszi, hogy egy autón csak olajat kell cserélni és semmi nem fog elromlani az mit vár az élettől...?
okt. 8. 11:14
 10/13 A kérdező kommentje:
Nem ez volt a kerdes… tudom hogy elromlik rajta, de az az alapszerelesnel atvizsgalasnal mutatkozhat mar
okt. 8. 11:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!