Motor leállításnál nagyot "üt" a motor. Mi lehet az oka?
Figyelt kérdés
2013as évjáratú Audi Q3. 260xxxkm van benne. Amikor leállítom az autót az egész karosszéria szó szerint beremeg. Csakis leállításnál fordul elő. Indításnál semmi gond, illetve ha auto start stopot nem kapcsolom ki akkor sincs gond. Leállításnál sem mindig,de egyre gyakoribb. 10ből 8x tuti csinálja. Illetve amikor alacsony fordulaton üzemel a motor ( 2.0 TDI automata) és 90 körül megyek, adok kis gázt ilyen mélyről jövő morgó hang jön a motortérből.okt. 8. 04:49
3/9 anonim válasza:
Tipikus kettőstömegű hibának tűnik, de a szerelő, ha alámegy szerintem hangról is meg fogja állapítani
6/9 A kérdező kommentje:
Köszi az infókat.. 2 hét múlva viszem szervizbe és át lesz nézve. Azt tudom, hogy ha kettős tömegű akkor az nem lesz olcsó mulatság.
okt. 8. 15:57
7/9 anonim válasza:
Az nem lesz olcsó biza..Álltalában kuplungszettel együtt cserélik.Nekem a D Corsában 410.000Ft volt a csere akciósan,pedig ez nem prémium kategoria
8/9 Szolovjov válasza:
Késik a pillangószelep zárása ami elzárja leállításkor a motortól a levegőt. Így a motor túl hirtelen áll meg.
9/9 anonim válasza:
8: itt már mindenki kettőstömegűt cseréltetne 😅
Nem csoda, hogy a szerelők így lehúzzák a sok hülyét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!