P" állásban az automata váltót hajtja a motor (mint üresen) , vagy áll a váltó parkirban s csak a motor jár? Zetef 8 fokozat
Figyelt kérdés
szept. 30. 21:34
1/4 anonim válasza:
Utóbbi, P és N állásban a wandler nem hajtja tovább a váltót.
2/4 A kérdező kommentje:
Tehát, akkor P"ben a motort nem feszíti a váltó,(nincs feszülteben a motor vezérlésére)a motor üresben van, szóval a motor forgatható. Azt a lötyit mikor megmozgatod az autót az a löttyenés a váltó fogaskerekei között lévő hézag vagy holtjáték
okt. 1. 06:15
3/4 anonim válasza:
Miféle lötyi? P állásban a váltó reteszeli a meghajtást.
4/4 Bajer válasza:
3/3-Igen, ez igaz de én is amikor P-be tettem és nem húztam be a kéziféket, még egy pár mm-t mozdult előre vagy hátra a kocsi mert P fokozatban tényleg van egy holtjáték a reteszelő fogaskerék fogai miatt. Legalábbis a 2003.körüli kocsiknál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!