Automata váltós autóról mi a vèlemèny? (Vagy szekvenciális)
Figyelt kérdés
Nézegetem őket, most elég sokat városozok, araszolgatok, konkrétan van, hogy elfárad a lábam, meg a kezem.
Az opel astra h-ban pl. gyönyörű is a váltókar. De inkább újabb autókat nézegetek. Mik a tapsztalatok. Hibàk. Mennyit mennek el.
Nem baj ha bedöglik, majd megcsináltatom. Aztán akkor megint jó lesz egy darabig.
szept. 22. 09:14
1/3 anonim válasza:
Automatánál főleg igaz a mondás, hogy az hogy mennyit megy el a karbantartáson múlik. Rendszeres olajcserével ki lehet szépen tolni az élettartamát, viszont amivel nem foglalkoztak 200-300ezer km után bedöglik.
2/3 anonim válasza:
Kizárólag Volkswagen DSG-t lennék hajlandó venni automatából, viszont minden más tekintetben meg hulladék a Volkswagen, szóval nekem marad a kézi váltó.
Nem hinném, hogy ezzel a véleménnyel előrébb vagy, de te kérted... 😃
3/3 BeefEater válasza:
Én nem szeretem az automatát, mert van egy-két helyzet, amit kézivel könnyebb megoldani, plusz kevesebbet is fogyaszt az autó ha jól váltasz.
Van aki meg már nem lenne hajlandó még egyszer kézi váltósat venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!