Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » 250.000-300.000 Ft.-ig megbízh...

WinsThons kérdése:

250.000-300.000 Ft.-ig megbízható, kis városi kocsi?

Figyelt kérdés

Első kocsi lenne. Mi az, amit ajánlanátok ilyesmi áron, és mi az, amit nem, és kerüljem el?

Nincs nagy igényem, vagyis extrák terén. Ne fogyasszon sokat. Köszi mindenkinek előre is!

szept. 29. 22:06
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
28%

Ilyen autó nagyon nincs már manapság!

Roncstelepre valóak vannak, ha szeretnéd a vételár 3-4xesét rá költeni hajrá!

okt. 3. 10:08
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

Ezerszer volt ilyen kérdés, engedjük el, ilyen áron nem számít a márka vagy a tipus.

Ne legyen rozsdás, legyen gazdája aki elmondja hogy milyen karbantartások és javítások voltak nemrégiben és legyen minél egyszerűbb:

nyilván 300ért inkább egy régebbi de karbantartott Twingo/Póló/Astra mint egy lefingott 3.0 v6 ex prémium autó vagy beléthúzó TD.

okt. 3. 11:32
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

Nemrégiben adtam el autót 200ért meg 400ért is, mindkettő műszakilag stabil és karbantartott volt, de többé kevésbé mind2 rohadt már. Ennyi pénzért nehéz rozsdamentes autót találni.

Azzal számolj, hogy ami rozsdás volt, de javítva volt, ki volt lakatolva 20 évesen, nem 20 múlva fog megint rohadnk, hanem rossz esetben fél év, jó esetben 3 év múlva.

okt. 3. 11:36
 14/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Inkább kiadok többet, 350-400. Nem sokkal több, de hátha picivel jobbak lesznek. Első sorban tanulás, nyilván, de közben futárkodnék is vele. Nyilván nem egyből be a városba, de 18.Ker, Vecsés, stb... Jelenleg biciklivel tolom, suli mellett. Bejön a tél, és nehézkessé válna majd kétkeréken, tehát mindenképp, ha találok egy KEVÉSBÉ lerugott kocsit, akkor azzal dolgoznék. Sokak szerint erre a Swift a legjobb, a motor megbízhatósága végett, illetve olcsó az alkatrész hozzá. Nézegettem neten, hogy vigyek magammal valakit, aki értene hozzá, és a "szarok" közül ne a legszarabbat húzzam ki, de 60.000ft/alkalommal dolgozik, E.V-ként. Én is alá tudok mászni, és megnézni, hogy mennyire rohad, de pl a motorháztető alatt már nem akadna meg a szemem egy összetukmányolt rendszeren, mert még nem is igazán láttam Swift motorteret. Budapesten van ennél olcsóbb, vagy mire figyeljek oda vásárlásnál?
okt. 3. 19:15
 15/20 anonim ***** válasza:

Ilyenkor van az, hogy sokat akar a szarka de nem bírja a farka.

Nincs pénzed magaddal vinni valakit? Hát, megesik ez hidd el.

Nem hiába kell autóvásárláshoz KELLŐ átlagos szakértelem.

Függetlenül hogy Swift vagy nem Swift. De hiába is, diák vagy... Mit várunk.

Maradj a biciklinél, jó tanács.

okt. 3. 19:29
 16/20 anonim ***** válasza:
Szerintem vegyél egy jó esőkabátot és egy elektromos biciklit, hidd el, vezetek 20 éve és van bennem 500ezer km, jobban jársz! Szopás lesz különben.
okt. 3. 20:44
 17/20 anonim ***** válasza:
engedd már el
okt. 3. 23:37
 18/20 anonim ***** válasza:
Átvizsgálásban tudok segíteni, ha érdekel a dolog.
okt. 7. 18:35
 19/20 anonim ***** válasza:
40%
Skoda Felicia
okt. 12. 02:19
 20/20 anonim ***** válasza:
32%
Renault
okt. 22. 17:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!