Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szerintetek ez a autógumi cserés?

Szerintetek ez a autógumi cserés?

Figyelt kérdés

Csináltam pár fotót róla, nem tetszik hogy ki is van dudorodva. De mivel ez az első autóm, annyira nem értek hozzá. Mennyibe szokott kerülni egy gumicsere? (Ha jól tudom legalább az azonos tengelyen lévőket kell ilyenkor)

[link]

[link]

[link]

szept. 26. 19:52
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat. időközben kiderült, hogy ereszt is szépen lassan, szóval...
szept. 30. 08:56
 12/15 A kérdező kommentje:
mennyibe kerül átlagban négy gumi cseréje + centrírozás?
szept. 30. 10:27
 13/15 anonim ***** válasza:
Nagyjából egy 20-as.
szept. 30. 10:37
 14/15 anonim ***** válasza:
Függ mekkora a kerék, alufelni-e vagy sem. Általában hasonló áron dolgoznak a gumisok. Rákeresel a neten akkor találsz árlistát is. De átlagosan a 4 gumi cseréje 15-20 körül megúszható plusz ugye a guminak az ára.
szept. 30. 10:39
 15/15 anonim ***** válasza:
#14, a linkelt képek alapján szemmel láthatóan alufelniről van szó. A gumi méretének utolsó karakterei pont lemaradtak a képtől. Csak annyi látszik 225/40... Ránézésre feltehetőleg 18", esetleg 17"-os abroncsról van szó. Erre írtam hogy kb 20e.
szept. 30. 10:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!