Szerintetek ez a autógumi cserés?
Figyelt kérdés
Csináltam pár fotót róla, nem tetszik hogy ki is van dudorodva. De mivel ez az első autóm, annyira nem értek hozzá. Mennyibe szokott kerülni egy gumicsere? (Ha jól tudom legalább az azonos tengelyen lévőket kell ilyenkor)
szept. 26. 19:52
2/15 anonim válasza:
Szépen odacsípted valahova 👍 Sérült az oldalfal és a szövetezés ez nem javítható.
Ha beszerezhető ez az abroncs (és a többi amúgy jó) vásárolhatsz 1db-ot is.
3/15 anonim válasza:
Ez így balesetveszélyes és nem is javítható, mindenképpen csere, ha szeretnéd használni az autót. Ha csak pár éves volt, akkor vehetsz 1 db ugyanilyet is rá és jó lesz, viszont ha már öregebb, akkor érdemes minimum párban, de akár a 4db-ot, hogy sokáig jó legyen. Vagy akár vehetsz használtat is ha csak pár évre tervezel az autóval.
5/15 anonim válasza:
Azonnal cserélném! Ez nem is kérdés.
6/15 anonim válasza:
"Ha csak pár éves volt..." nem tartom valószínűnek. Látszik a képeken a sérüléstől függetlenül, hoyg már eléggé repedezett a gumi. Minimum 5-6 évesre saccolom, de nem kizárt, hogy több. Én mind a négyet ledobnám már, a felnit meg elvinném fényezőhöz.
7/15 anonim válasza:
Szépen meg lett padkázva. Ez így balesetveszélyes, azonnal cserés.
Esetleg nézd meg a pótkerekedet (ha van), hátha ugyanolyan van rajta.
Kb. 5000 egy gumi cseréje centrírozással.
8/15 anonim válasza:
Hátha... Ez ránézésre egy 18"-os gumi alufelnivel. Ritkán szokott ilyen lenni a pótkerék. Ez persze nem zár ki semmit.
10/15 anonim válasza:
Mindenképp csere. Hidd el nem éri meg ilyen miatt árokba menni ne adj isten belecsattanni valakibe.
Ha költséghatékony akarsz lenni akkor nézzél 2 db használt jó állapotú gumit neten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!