Kényelmes, utazóautónak mit választanátok?
Figyelt kérdés
Kényelmes, legyen jó vezetni, legyen benne azért erő is hosszú utakra ti milyen utazóautót választanátok amolyan granturizmo stílust? Nekem ha már 150km után frissen tudok belőle kiszállni az elég..Nincs ilyen teszt hogy melyik autóból jó kiszállni 150km után? A mostani autómból úgy szállok ki mint akit összevertek..Szalonban a pár kilométeres tesztúton ott ezek a fontos dolgok nem jönnek elő.. Nem kell nekem 300 lóerő, elég a 180, 200 is, 4tagú család vagyunk..#Utazóautó, granturizmó, kényelmes, sportos, erős, nem zsibbadsz el benne
szept. 23. 07:50
11/12 A kérdező kommentje:
Titeket nem vonzz hogy egy új autó ára simán van 10 misi..pl.kia sportage. És ugyanakkor ezért az árért kapsz egy 4 éves 60, 70ezer km-ert futott vw touareget ami v6 nyomatékos dízel, vagy már van porsche macan , 260lovas benzines , értitek porsche, lehetne nekem is porschém ezt a gondolatot nem tudom elhessegetni, mi baja lehet egy 4 éves autónak amiben mindössze 60 ezer km van.. vagy van 4 éves bmw x6 ami 300 lóerős.. szintén 60 000km van bennne, hasonlítsd össze a kia 136 lóerejével.. titeket ez nem vonzz hogy ennyiért megvehetitek azt az autót amiről álmodtok..
dec. 28. 20:02
12/12 anonim válasza:
Nekem szokta. De aztán kiálmodozom magam és visszatérek a realitáshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!