Csak városi, kevés használatra tökéletes. Ennél többre téli és nyári.
szept. 22. 21:52
2/12 anonim válasza:
Toyo és Vredeisten gumikat használok, illetve egy terepjárón Yokohama-t. Mindegyik jó, de a két elsőként említett a nyári kánikulában nagyon ellágyul és gyorsan kopik.
szept. 22. 21:57
3/12 anonim válasza:
azt kettesével csúsztok bele az árokba a négyévszakos fosaitokkal
szept. 22. 22:04
4/12 anonim válasza:
3-as: azért mert te nem tudsz vezetni, és béna vagy hozzá... 5 éve használok csak negyévszakost, egyszer sem kötöttem ki az árokban. se a nejem. se a sógorom.
kérdező: legutóbb Hankook Kinergy 4S2 gumit rendeltem, teljesen megfelelően futnak.
szept. 22. 22:23
5/12 anonim válasza:
Vredestein, összehasonlítási alapom nincs. Használom és kész, működik a dolog. Nyáron esőben sokkal jobb mint a mezei nyári gumi.
szept. 22. 23:09
6/12 anonim válasza:
3.-nál a pont. Ide/ilyen országokba nem való! PONT.
Ja, és én pont teszek rá, ha valaki árokba megy vele, de sajna sok esetben másokba állnak bele. :(
szept. 22. 23:33
7/12 A kérdező kommentje:
Bridstone, A, minősítésű a nedves úton. Semelyik másik. Azt veszek.
szept. 23. 05:33
8/12 anonim válasza:
2 éve vettem egy 1000kmt futott Goodyear garnitúrát egy ismerőstől akinek az asszony megpadkázta és az egyik oldalfalon lett egy sérülés. Ilyen túlfélő figura a csávó, megvettem jó áron, a gumis is röhögött hogy nyilván nem olyan sérülés ami bajt okozhatna. Azóta beleraktam 30ezer kmt, télen nyáron. Rosszat nem tudok mondani, talán annyit hogy száraz úton ha veretem hamarabb visit mint egy nyári, mert ezek alapvetően közelebb állnak tulajdonságok tekintetében a téli gumikhoz. Télen is jól viselkedtek, 2 év alatt egyszer volt csak hó, nem tapasztaltam semmilyen bizonytalanságot, vizes úton is hibátlan.
szept. 23. 07:32
9/12 anonim válasza:
Bridgestone gumit használok két éve.
szept. 23. 13:20
10/12 anonim válasza:
"3.-nál a pont. Ide/ilyen országokba nem való! PONT"
miért mégis hova való? Skandináviába, ahol egész évben majdnem hó van? Vagy Kenyába, ahol 50 fok van? :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!