Miért nem tesznek semmit a sok baleset ellen?
Szörnyű veszélyes lett az autózás szerintem, sok balesetről olvasni.
A közutak életveszélyesek
Miért nem lehet ezen változtatni?
Miért nem tesznek ez ellen valamit?
Kérdező...ha majd sikerül jogsit szerezned, akkor már előtte tanulóvezetőként láthatod, hogy te is veszélyes vagy a forgalom más résztvevőire...
ha a rendőrség tehetne valamit a balesetek megelőzésére, akkor téged még tanfolyamra sem engednének.
Kérdező, és mit kellene tenni? Mindenkinek az autójába beültetni egy rendőrt?
Amikor sebességet mérnek és jól láthatóan kint áll a rendőrautó az út mellett, vagy meglátják a Védát, akkor mindenki hatalmasat fékez, azon a pár száz méteren akár a megengedett alá is belassít, aztán ahogy elhaladnak nyomják megint bőven a megengedett fölött. Ha meg nem látványosan mérnek, akkor megy a szidkozódás, hogy csak a pénzbehajtásra mennek, stb... Sokan a másikat lesz*rják, elsőbbésget nem adnak, majd fékez a másik, ő siet. Van aki pszichológialiag alkalmatlan lenne a vezetésre, mégis kap jogosítványt. Ez ellen mit tudsz tenni?
Azért ha nagyon jók lennének az utak az sokat segítene rajta.
Ott van Szolnok mellett régebben úgy meg dobta az autót hogy a szembe jövőnek szaladt neki.
Én is mentem már ilyen szét fagyott, gödrös úton és állandóan azt kellett nézni hogy hogyan tudom kikerülni azt az iszonyat nagy lyukakat.
Ekkor bizony alig figyel az ember a közlekedésre meg a másikra.
Persze nagyon sok idióta van és nem ment fel senkit az útviszony.
De azért nyugodtabb lenne az ember és jobban tudna másra figyelni ha jó utak lennének.
Valójában a helyzet hosszabb távon javul, a rendszerváltás óta töredékére csökkent a halálos balesetek száma (KSH adatokból rajzoltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!