BMW i3 elektromos autó töltésével kapcsolatos kérdés?
Hát az obis, praktikeres sárga hosszabbítót felejtsd el, azzal csak felgyújtod a környéket.
Hova lenne bedugva? Lakás, vagy családi házban laksz? Milyen kismegszakító van a villanyóránál? Hány fázis van?
Hát ha a hosszabbító házban lévő felét sima mezei konnektorba akarod bedugni, akkor tökéletes hozzá a mezei hosszabbító.
Vagy van otthon valami direkt elektromos autó töltésére kiépített állomás, és azt szeretnéd 30 méterrel megtoldani?
Milyen i3-ast vettél, 60, 90 vagy 120 amperest?
Sima konnektorba szeretném (családi házban) bedugni a hosszabbítót. 120-as i3-at vettem.
Olyan hosszabbítót találtam, amit építkezésnél használnak eső, fagy minden álló. Az necces?
A villanyóra fázisait sajnos nem tudom :D
"Olyan hosszabbítót találtam, amit építkezésnél használnak eső, fagy minden álló. Az necces?"
Teljesen jó.
Kérdező azért ne higgy el mindent egy random fórumon egy random anonim fotelvillamosmérnöknek!
A sima háztartási konnektor a nagy és hosszan tartó terhelés hatására egy idő után ki fog melegedni! Mindig nézd meg hogy mennyire meleg a csatlakozó!
A hosszabbítót mindit terítsd ki teljesen, ne maradjon feltekerve egy kis része sem, mert ott olyan dolgok történnek amik szintén melegedéshez vezetnek!
Ha családi ház, akkor tessék a kocsi parkolóhelyéhez egy hozzáértő - nem fotel - villanszerelővel kialakíttatni egy megfelelő csatlakozót, a villanyórától egy kismegszakítóval védett külön áramkörön. Főleg ha autótöltés mellé még egy a légkondi meg a vasaló, villanysütő stb.
De mindegy, én nem értek hozzá, nem szóltam semmit, nyugodt éjszakát! Ha kigyullad a ház és a biztosító nem fog fizetni a kókler autótöltés miatt, akkor 6-oska tutira fog neked segíteni és elektromos repülőjén elvisz majd magához...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!