Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Elektromos izomstimuláló...

Elektromos izomstimuláló gépekkel kapcsolatosan milyen tapasztalataitok vannak? Van aki használt ilyet? Mennyire hatásos?

Figyelt kérdés
Főként hasizom, laposabb has elérésének a céljából ajánlják. Valóban annyira hatásos mint amennyire reklámozzák? Ha valaki már használt ilyet, kérem írja le az ezzel kapcsolatos tapasztalatait.

#Elektromos izomstimuláló gépek
jún. 16. 08:06
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
73%
Nyilván kamu az összes ilyen szar laikus ostobák számára. Ezt 2024-ben már a nyugdíjas nénik is tudják. Ha izmos akarsz lenni, akkor progresszív súlyzós edzés, ha meg lapos hasat akarsz, akkor ne zabálj, és fogyj le. Vezethetsz magadba áramot ilyen ökörségekkel, csak fejlődni nem fogsz tőle, de legalább még nagyobb hülyét csinálsz magadból.
jún. 16. 12:29
 2/11 anonim ***** válasza:
53%
Ezekről kb. 30 éve, mikor elkezdtek terjedni, már akkor lehetett tudni, hogy kamu.
jún. 16. 12:33
 3/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
jún. 16. 13:17
 4/11 anonim ***** válasza:
80%

nyílván rá teszel magadra vmi szart ami el kezd rázni és az le égeti a hasadrol a zsírt meg izmos leszel tőle

kajak nem tudom hol élnek még emberek 🤡

jún. 16. 13:21
 5/11 A kérdező kommentje:
Megértettem 4-es, kajakra.
jún. 16. 13:42
 6/11 anonim ***** válasza:
Kajakra:-).
júl. 20. 18:35
 7/11 A kérdező kommentje:
#6, 4-es válaszadó kajakozott itt, hát akkor kajakozzunk.
júl. 20. 19:15
 8/11 anonim ***** válasza:
7:Az legalább tényleg jót tesz az izomzatnak. (Régen hallottam utoljára a "kajakra" szlenget).
júl. 20. 19:20
 9/11 A kérdező kommentje:

8: én is vagy 15-20 éve nem nagyon használtam ezt a szlenget.

Amúgy rendszeresen edzek már jó pár éve, így az izomstimulálót nem fogyásra vagy hasonlóra használtam volna, ilyenre sosem volt szükségem, hanem az edzésem kiegészítésére, esetleg amolyan masszázs gyanánt.

júl. 20. 19:23
 10/11 anonim ***** válasza:
Szerencsés vagy. Magam most októberben kezdtem újra jelentéktelen, megszakított edzésmúlttal (inkább múltakkal) az izomépítést, de most pro edzővel tolom, és sokat fejlődtem, de még van hova. (Amúgy 15 hónap alatt 28 kg-t fogytam). Zátrok doktort ismered? Ő foglalkozik izomstimulálókkal. (Hogy a kérdésre is feleljek).
júl. 20. 19:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!