Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » E-titán próbavizsga?

E-titán próbavizsga?

Figyelt kérdés
Sziasztok! A végére értem a kurzusnak, most az lenne a kérdésem, hogy a kurzus végén található próbavizsgát gyakoroljam (ahol megy vissza az idő a kérdéseknél lent), vagy a "B,, kategóriás vizsgafelkészítőt (kiegészítő tartalom) ami a főoldalon van? Most a vizsgán melyikből lesznek a kérdések, vagy hogy is van ez?!

szept. 19. 14:00
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Sosem késő, kedves kérdező! Ó jajj, ha tudnád mennyien vágnak bele 40-50 életév között. (+- 1-2 év) Rengetegen. Legtöbben a család miatt, költözés miatt, munkahely miatt. Mondjuk akár ez a 3 dolog nem zárja ki egymást, de lehetnek még apróbb dolgok, amik miatt az ember rászorul a jogosítványra. Ha egy kicsit is érdekel az autók és a vezetés világa, akkor miután megszerzed a jogosítványt és az első autódat, nem akarsz majd belőle kiszállni, olyan felhőtlen jó érzés lesz. És onnantól fogva csak azt fogod bánni, hogy miért nem csináltad meg előbb, hamarabb. :) Onnan gondolom, sőt tudom ezt, hogy mindenki más az ismerősi körben aki hasonlóan járt, ugyanezt mondták és láttam a felhőtlen vigyort az arcukon a jogsi megléte után. Szóval menni fog ez.
szept. 21. 22:01
 12/18 anonim ***** válasza:
Vizsgán kicsit más az egész mint otthon a gép előtt. Eleve érintőképernyő van, más a felület is mint az E-Titanban, és bosszantóan ketyeg visszafele az idő, mert minden kérdésre 1 perced van, ez meg a vizsgadrukkra rátesz.
szept. 22. 08:12
 13/18 anonim ***** válasza:

Próbavizsgán is 1 perced van minden kérdésre, ha továbbpörgeted, a végén újra feldobja, de csak a maradék idővel. A próbavizsga szinte ugyanaz, mint a vizsga, a dizájn a különbség, meg az érintőképernyő. Ncore boltban fenn van a hivatalos program 2011-es változata (azóta ugye bővült a KRESZ pl. gyermekeket szállító autóbusszal), na, ha azt beszerzed, megnézheted, pontosan hogyan fog kinézni a vizsgaprogram.

12-es, azért 1 perc ezekre a kérdésekre kb. végtelen idő, főleg, ha gyakorolt az ember. Általában az befolyásolja a vizsgaidőt, hogy ki milyen gyorsan olvas figyelmesen, maga a válasz megszületése és megnyomása szerintem mindenkinél 1 másodperc. Akinél nem, az nem készült fel eléggé.

szept. 22. 14:25
 14/18 anonim ***** válasza:
#13 Igen is meg nem is az az 1 perc, ugyanis most gyakoroltam a fiammal, és nem válaszonként volt neki, 1 perc, hanem az összesített ideje ketyegett viszafelé. AM kategóriát csinál, és a 25 kérdésre 25 percről számolt vissza a program, és nem kérdésenként 1 percről
szept. 22. 16:01
 15/18 anonim ***** válasza:
Hm, nézem a KAV honlapján a hivatalos követelményeket, valóban, nem kérdésenként, hanem az egész vizsgára adnak egy időtartamot. Viszont B kategóriát jó sok éve, A-t nem annyira régen csináltam, ott kérdésenként is ment a perc. Igazából mindegy, aki vezetni akar, annak ezekre a kérdésekre édes kevés, ha egy perc szükséges válaszolni.
szept. 22. 17:35
 16/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek a kedves, és segítőkész válaszokat! :) Én most jelenleg már a "harmadik x-nél" tartok korban. Azért érzem kicsit elkésve ezt a dolgot, mert sokan már tinédzser korban lezavarják, és túl vannak rajta... Ennyi idősen meg már régen saját kocsival furikáznak! :D Főleg a mostani fiatalok. Nagyon sokan kocsival rendelkeznek már. Jó mindegy, örülök azért ennek is, hogy most itt tartok. Pár éve nem gondoltam volna, hogy ennyi mindent is véghez fogok vinni.

A próbavizsgán is ketyeg visszafelé az idő, ott lent megy visszafelé ilyen csíkban. A másiknál pedig a "B,, kategóriás vizsgafelkészítőnél jobb oldalon látható mennyi idő van hátra a tesztből 50, vagy 55 perctől számol vissza.

U.i: Ma kipróbáltam a "B,, kategóriás vizsgafelkészítőt is, elsőre 89,33% másodikra 90,67% lett. Remélem sikerülni fog a vizsga is ha eljutok oda. Egész nap ezt pörgetem szinte.:D

szept. 22. 23:13
 17/18 anonim ***** válasza:
#16 Ne foglalkozz vele, hány éves vagy. Én tinédzser koromban azért zavartam le, mert a szüleim kötelezővé tették, és amíg a kisebbik tesómnak nem lett jogsija, az ország másik végébe vagy a sarki dohányboltba is kötelezően én vezettem. Utólag örülök, hogy megvolt hamar, meg apám megtanított az anyósülésről közlekedni, de igazából semmivel nem lennék lemaradva, ha most sem lenne jogsim, volt, hogy 4 évig nem vezettem. Ha autóval megy nyaralni a család, át tudom venni a vezetést, ennyi, saját autóm nincs, és amíg nincs asszony meg gyerek, nem is látom szükségét. Motorozásnál picit előny, hogy volt forgalmi tapasztalatom. 30 éves vagyok, nem volt még saját autóm, és szerintem még egy jó ideig nem lesz.
szept. 22. 23:48
 18/18 anonim válasza:
Pár napja lett meg a KRESZ vizsgám (elsőre), ha gondolod írj rám privátban, bármilyen kérdésedre szívesen válaszolok :D
szept. 24. 13:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!