E-titán próbavizsga?
Próbavizsgán is 1 perced van minden kérdésre, ha továbbpörgeted, a végén újra feldobja, de csak a maradék idővel. A próbavizsga szinte ugyanaz, mint a vizsga, a dizájn a különbség, meg az érintőképernyő. Ncore boltban fenn van a hivatalos program 2011-es változata (azóta ugye bővült a KRESZ pl. gyermekeket szállító autóbusszal), na, ha azt beszerzed, megnézheted, pontosan hogyan fog kinézni a vizsgaprogram.
12-es, azért 1 perc ezekre a kérdésekre kb. végtelen idő, főleg, ha gyakorolt az ember. Általában az befolyásolja a vizsgaidőt, hogy ki milyen gyorsan olvas figyelmesen, maga a válasz megszületése és megnyomása szerintem mindenkinél 1 másodperc. Akinél nem, az nem készült fel eléggé.
Köszönöm mindenkinek a kedves, és segítőkész válaszokat! :) Én most jelenleg már a "harmadik x-nél" tartok korban. Azért érzem kicsit elkésve ezt a dolgot, mert sokan már tinédzser korban lezavarják, és túl vannak rajta... Ennyi idősen meg már régen saját kocsival furikáznak! :D Főleg a mostani fiatalok. Nagyon sokan kocsival rendelkeznek már. Jó mindegy, örülök azért ennek is, hogy most itt tartok. Pár éve nem gondoltam volna, hogy ennyi mindent is véghez fogok vinni.
A próbavizsgán is ketyeg visszafelé az idő, ott lent megy visszafelé ilyen csíkban. A másiknál pedig a "B,, kategóriás vizsgafelkészítőnél jobb oldalon látható mennyi idő van hátra a tesztből 50, vagy 55 perctől számol vissza.
U.i: Ma kipróbáltam a "B,, kategóriás vizsgafelkészítőt is, elsőre 89,33% másodikra 90,67% lett. Remélem sikerülni fog a vizsga is ha eljutok oda. Egész nap ezt pörgetem szinte.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!