Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Vettem egy használt autót...

Vettem egy használt autót 300-km re lakhelyemtöl de elértünk egy számot az alváz számba mi a teendo? Bele lehet javítani,? Fölé írni?

Figyelt kérdés
szept. 14. 21:26
 1/9 anonim ***** válasza:
48%

Hát, reménykedj hogy elfogadják. A közelmúltban olvastam hasonlóról, ott két számot cseréltek fel a születési évben... Ott a kormányablakban visszadobták az adásvételit, vissza kellett mennie a vevőnek az eladóhoz újból megírni :/

De hogy akkor mi van, ha még az adásvételi leadás előtt írod át, azt nem tudom.

szept. 14. 21:34
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem jobb ha nem nyúlsz hozzá, észre sem veszi az ügyintéző. Ha belefirkálsz, akkor húzza oda a szemét, hogy mi az ott. Próbáld meg így, ha nem sikerül akkor nincs mese sajnos.
szept. 14. 21:44
 3/9 A kérdező kommentje:
125123124cs 555lett volna és helyette; 125123124c5 555ett irva
szept. 14. 22:00
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Magyarán egy S betű látszik 5-ösnek? :D

Sztem ne babráld. Ne szólj semmit, ha mégis kérdezik mondd, hogy csak csúnyán írtad. Esett épp az eső, és gyorsan körmöltétek :D

#1 voltam

szept. 14. 22:42
 5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen
szept. 14. 23:29
 6/9 anonim ***** válasza:
Neked az írás nem megy, itt is tele van elírással.
szept. 15. 05:19
 7/9 anonim ***** válasza:

Csak ha így kerül lepapírozásra, meg a forgalmiba, nehogy később ha majd te akarod eladni, gond legyen vele!

Audásvételiben még nem, de más hivatalos papírnál mi azt szoktuk csinálni, hogy áthúzzuk, fölé írjuk a jót és oda írjuk vavítva, dátum, aláírás. Azt még az auuditorok is el szokták fogadni. Esetleg a régi forgalmiból egy másolatot hozzátűznék.

Ha bárki beleköt, legfeljebb írtok egy újat. Ha normális az eladó, szerintem meg lehet vele beszélni. És akkor biztos, hogy nincs később sem sunnyogni, izgulni való.

Ha nem akarsz/tudsz emiatt utazni, akkor posta elsőbbségivel! Ide-oda küldéssel egy hét alatt megvan így az átírási határidőbe is belefértek.

szept. 15. 08:28
 8/9 Gabi bácsi ***** válasza:
Ilyen alvázszám nincs. Írjatok mást, mert a rendszer azonnal jelez.
szept. 15. 08:46
 9/9 anonim ***** válasza:

Nyilván nem a valós alvázszámot írta le ide, csak példát írt, legfeljebb az eltérés a valós :D :D :D

szept. 15. 08:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!