Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Audi, bmw tulajdonosok eddig...

Audi, bmw tulajdonosok eddig mi volt a legnagyobb hivája a kocsitoknak amitől használhatatlan lett, illetve mennyiből lehetett orvosolni?

Figyelt kérdés
Szemezgetek ezekkel a kocsikkal, és próbálok minnél több infót gyűjteni a fentartásáról.
szept. 11. 17:55
 1/10 BeefEater ***** válasza:
100%
BMW, kb 4 éve van meg. Eddig nem volt olyan hibája, amitől használhatatlan lett volna.
szept. 11. 18:06
 2/10 anonim ***** válasza:
39%
Jelenlegi formájában ennek a kérdésnek semmi értelme nincs. Konkrét típus, motorkód függvényében tudunk több információt adni.
szept. 11. 18:28
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

9 éves BMW. Egy szép reggel nem akart indulni a kocsi. Gombnyomásra csak a gyújtást adja rá de nem indít. Gondoltam diagot neki. Hát egy halom random hiba lett benne amivel még én sem tudtam mit kezdeni. Már majdnem hívtam egy trélert mikor eszembe jutott hogy van benne utólagos rablásgátló, gondoltam teszek egy próbát és elemet cserélek benne. Kocsi kinyit, beszállok, nyomom a gombot: pöccre. Na mondom szép, azóta is problémamentesen üzemel. Itt konkrétan 500 Forint volt a hiba orvoslása, bár igaz ez nem is hiba hanem tette a dolgát.

Olyan még nem volt hogy az út szélén hagyott volna🤛🏼🤛🏼 de olyanok igen hogy például turbócső kifújt és hasonlók amikkel azért el lehetett közlekedni. Igaz a létszükségletes alkatrészeknél nálam nincs olyan hogy kiszolgálja az élettartamát, ha várható hogy bekotlik vagy látható jelei vannak a fáradásnak akkor megy a kukába. Például legutóbb főtengely szíjtárcsánál vettem észre apróbb repedéseket, következő kötelező szerviz alkalmával cseréltettem. Azzal nem lettem volna bejjebb ha fél évvel később szétszakad autópályán, ugyanúgy ki kell fizetni az alkatrészt és a munkadíjat is plusz trélert is. Inkább viszem saját lábán a szervizbe.

szept. 11. 18:49
 4/10 anonim ***** válasza:
Nem olcsó autók ezek már, ha nem is jön elő semmi hiba akkor sem olcsó a fenntartásuk. Alapvetően igaz az a mondás hogy aki nem költ rájuk sokat az majd még többet fog ha bedöglik. Konkrét típus kellene.
szept. 11. 18:54
 5/10 A kérdező kommentje:

Jelenlegi formájában ennek a kérdésnek semmi értelme nincs. Konkrét típus, motorkód függvényében tudunk több információt adni.

Miért ne lenne, egy összképet lehet kapni az általános bmw, audis tulajoktól, nem kell model specifikus infó.

szept. 11. 19:28
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
2011-es e91 318d automata, zárlatos lett az akkumulátor, nem indult, ez szereléssel együtt 80 ezer volt. Mondjuk ez nem típushiba, hisz nyilván nem a BMW gyártotta az akkumulátort. Ami sokkal durvább volt, mikor autópályán az egyik szíjtárcsa anyagfáradás miatt széttört, itt autómentőt kellett hívni. Ha jól emlékszem 100-150 körüli mutatvány volt. Az autó nem az enyém, hanem családtagé.
szept. 11. 19:48
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Hát ebben tévedsz. BMW esetében hatalmas különbségek van az egyes motorok között, még az azonos érában gyártottaknál is.

Emellett nem mindegy hogy egy 3 milliós használt 1-es BMW-t szeretnél venni, vagy egy 50 milliós új Gran Coupé 8-as BMW-t például.

Audiban is nagy különbség van a motorok között, évjárat és technológia szerint.

Még annyit sem voltál képes megmondani, hogy benzines vagy dízel autó kell neked.

A kérdésed alapján valószínűleg nem vagy tele milliókkal, szóval egy régebbi, megfizethető autót vennél. Sajnos az az igazság, és minden rosszindulat nélkül mondom, hogy a hozzád hasonló embereknek, akik abszolút nem értenek a műszaki oldalhoz, nem való ilyen autó, ugyanis az apró hibák garantáltan elő fognak jönni folyamatosan, és ha nem tudsz magadnak megcsinálni csomó dolgot, vagy nincs a szomszédban egy patika szerelő, akkor bizony sokat fogsz vele szerelőhöz járni, vagy egyszerre beesik majd a milliós költség.

szept. 11. 20:05
 8/10 A kérdező kommentje:

8-10milliok korul.

Bmw 3as szeria.

Csak benzin

Audi a4 vonal

szept. 11. 20:28
 9/10 anonim ***** válasza:

5. Te magadnak válaszolsz?

De igazad van , semmi értelme ennek a kérdésnek.

szept. 11. 20:43
 10/10 anonim ***** válasza:
54%
Annak idején 12 éves BMW sor6 dízel. Le esett az első hó és nem indult be. Kellett neki egy akksi és 6db izzítógyertya.
szept. 12. 17:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!