Viaszos Üregvédőt mivel lehet hatékonyan eltávolítani?
Sziasztok!
Kérdésem lenne, hogy a viszaos üregvédőt, milyen szerrel leeht hatékonyan eltávolítani, ami a fényezésben sem tesz kárt? Ajtók alját szeretném befújni vele, csak próbálok előre gondolkodni, hogyha le kellene valamikor mosni, vagy újra akarom fújni, akkor hogyan tudom eltávolítani?
Én alváz (okoskodók kíméljenek, tisztában vagyok vele hogy önhordó karosszériáról beszélünk, mégis a köznyelvben így terjedt el) alkatrészekről a kibuggyanó üregvédő viszast sima nitrohigítós ronggyal szoktam lemosni. Tökéletesen oldja.
Az autóm alufelnijének a felseje gyárilag össze volt fröcskölve, szerintem szintén valami hasonló viasszal. Ilyen volt akkor is, mikor 5 km-rel az órájában átadták. Akkor aceton volt kéznél, azzal törölgettem le kerékátszerelés után. Az is lehozta. Alkohol, féktisztító meg ilyesmik gyengék hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!