Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Van egy autóm amit nagyon...

Van egy autóm amit nagyon féltek, vigyázok rá, tisztán tartom. Hogyan jelezzem finoman egy rokonnak, hogy nem ülhet be az autómba?

Figyelt kérdés
A hideg ráz attól, hogy egy olyan ember üljön az autómba, aki dohányzik. Én nem dohányzom, a dohány szagát se szeretem, viszont az erősen dohányzó személynek már a bőre is ezt a szagot árasztja, nem csak a ruhája. Hogyan tudnám neki finoman jelezni, hogy nem szeretném, hogyha beülne az autómba? Az illető amúgy az anyósom.
szept. 8. 11:58
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem mondod meg neki nyíltan?
szept. 8. 12:14
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Próbáltad már a "Nem" "szeretném" "hogy" "a" "bagós" "szagoddal" "beleülj" "az" "autómba!" szavak egymás után elmondásával, neki célozva?
szept. 8. 12:21
 3/17 anonim ***** válasza:
100%

Aki naponta tisztálkodik, ruhát cserél és nem ellenzi a kézmosást, simán meg sem mondod róla, hogy láncdohányos. Autód meg egy-egy fuvarozástól nem veszi át a szagot, ahhoz nagyon sokáig kéne benne dohányozni, és akkor is simán kiszellőzik, hacsak nem éveken át füstöltek benne emberek. Szerintem szörnyen túlliheged.

De a kérdésre a válasz pofon egyszerű, megmondod neki, hogy "mama, nekem rigolyám az autóm tisztasága, úgyhogy amíg nem tetszik leszokni a dohányzásról, nem ülhet bele." Ilyen egyszerű. Jó gyakorlás arra az esetre, amikor a gyereket is gyalog küldöd majd orvoshoz, nehogy összetaknyolja-összehányja-összesározza-akármi a kocsidat.

szept. 8. 12:37
 4/17 anonim ***** válasza:
100%

Amikor őt kell elvinni valahova, akkor nem ezzel az autóval mész.

Gondolom nem jár át hozzátok csak azért, hogy bekéredzkedjen ebbe az autóba

szept. 8. 12:45
 5/17 anonim ***** válasza:
100%

Van baj a toronyban 😃 semmi baja nem lesz az autónak egy dohányos ember szállításától. Nálam egy szabály van nem dohányzunk az autóban, de enni inni nyugodtan lehet. Ki kell néha takarítani azt csókolom.

Én vigyázok a kocsimra, nem dohányzó emberek is azt mondják, hogy milyen jó szagú az autó.

"Nem dohányoztok benne?"

"Nem soha."

200.000+ km van benne, nem b@szom szét, majdnem olyan mint a szalonban.

Ha ennyire félted, akkor ne engedj bele senkit, családod se legyen. Csak össze piszkolnák🤣 mellesleg az autó van értünk, nem mi vagyunk az autóért. Nem árt vigyázni rá, de azért a helyén kell kezelni.

szept. 8. 13:59
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Majd elmúlik az agymenésed, de az anyós joggal fog megsértődni.
szept. 8. 15:16
 7/17 anonim ***** válasza:

Én is ilyen vagyok. De rokonokat, berátokat, ismerősöket szoktam fuvarozni. Szeriencsére egyik sem dohányzik, vagy legalábbis kibírja addig amíg az autómban ül. Én simán megmondanám neki, hoyg legyen szíves az autóban ne gyújtson rá. Szerintem nincs ebben semmi. A lakásomban sem hagynám, hogy ott dohányozzon valaki. Ha annyira nem bírja ki, akkor fáradjon ki addig a ház elá. Ez munkahelyeken, közintézményekben is már régóta így van. Nem lehet akárhol rágyújtani.

Amit én utálok egyébként, amikor úgy szállnak be, hoyg lerúgják a küszöböt. Simán szólni szoktam az illetőnek, hogy legyen szíves figyeljen oda, emelje a lábát. Senki nem sértődött még meg ezért.

szept. 8. 15:24
 8/17 anonim ***** válasza:
71%
Én azokon szoktam röhögni, akik az autót szinte puszilgatják, simogatják, mint valami riherongyot:D az alsó szomszéd úgy indul reggelente, hogy előtte átnézi nem lett-e koszos az autója éjszaka:DDD van hogy lát rajta 2 mikrónégyzetméternyi koszt, azt már törölgeti :DD bazz, ez csak egy autó, használati tárgy. semmi más. ennyire túllihegni, te jó ég. Akkor ezen elven a lakasba be se mész, mert kosz lesz?:D
szept. 8. 15:45
 9/17 anonim ***** válasza:
#7 Szerintem totál félreérted. Kérdezőnknek nem azzal van baja, hogy a mama ki sem bírná, hogy a kocsiban ne gyújtson rá. Én amikor dohányoztam, akkor sem gyújtottam rá soha zárt térben, akkor sem, amikor lehetett bizonyos helyeken. Kérdezőnek az a baja, hogy ha az anyós aznap már elszívott fél doboz cigit, annyira büdösnek tartja, hogy 5 percet nem tölthet el az autójában, mert ha már megfogja a kilincset, meg ráül a kárpitra, attól "szennyes" lesz neki az autó.
szept. 8. 15:53
 10/17 anonim ***** válasza:
8. Nekem a lakásom totál kosz, mindig máshol veszem le a cipőt, ha kedvem van, takarítok. De a madársz*rt azért mihamarabb letakarítom az autó-motor fényezéséről, mert az bántja, ha huzamosabban rajta marad. Azért a másik végletbe se menjünk el. De amúgy én sem értem sokszor, oké, nem örülök neki, de ha szűk parkolóházban kerül rá egy karcolás, mértékétől függően nem a világ vége.
szept. 8. 15:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!