Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért van az, hogy minél...

Miért van az, hogy minél jobban vigyázok az autó rá, annál több apró pötty, kopás, karc lesz rajta? Nektek teljesen hibátlan kívül az autótok?

Figyelt kérdés

2021. aug. 21. 12:18
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez nem így van. Csak minél többet, minél aprólékosabban figyeled a karosszériát, idővel egyre több ami feltűnik. Pláne egy használt autónál.
2021. aug. 21. 12:26
 2/5 anonim ***** válasza:

Aki nem garázsban tartja, indulás előtt, és után, annak persze hogy plusz költségekbe fognak kerülni az esztétikai javíttatások. Régen láttam egy Puntot ami szalonból lett véve és otthon garázs várta, nem sokat volt használva, közel 9 éves volt az autó, de egy szinte napi használatban lévő 2 évesnek nézett ki.

Nem hibátlan az enyém sem, mert a német hapsi sem állt be vele mindig a garázsba, csak felállt vele a háza elé, tehát a falevél, eső, por, gondoskodtak a mikro karcokról, kavics felverődés is van a motorháztetőn.

2021. aug. 21. 17:27
 3/5 anonim ***** válasza:

Francokat hibátlan, szinte hetente találok rajta valamit amit nem én okoztam.

Ajtó rányitás van minden ajtómon. A hátsó lökhárítót meghúzta egy biciklis aki nekem rongyolt hátulról. Első sárvédőt is megnyomta valaki. Legutóbb az ajtómba tolattak bele, azóta is ott a nyoma. Ja és a tetőn is van egy végigszántás mintha valami ládát toltak volna át rajta.

De már meg sem lepődök, elég proli környéken lakok ahol mindenki leszarja a másikat.

2021. aug. 21. 18:08
 4/5 A kérdező kommentje:
3.Picit megnyugtattál, de engem ez az egy is nagyon idegesít, valaki ma rám nyitotta az ajtót, persze b. szott szólni. Mocsok világ. A horpadás lesz vagy 30 ezer mire kihuzzak..
2021. aug. 21. 21:33
 5/5 anonim ***** válasza:
A kvantummechanika miatt van így. Úgyanis ha gyakran figyeled az autód akkor egyre több megtörtént eset lesz látható rajta mintha rá sem nézel. Ez nem azt jelenti hogyha a Tesco előtt rádtolják a bevásárló kocsit a tudtod nélkül annak nem lesz nyoma de például kevesebb kavicsfelverődés lesz rajta.
2021. szept. 26. 03:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!