Miért van az, hogy minél jobban vigyázok az autó rá, annál több apró pötty, kopás, karc lesz rajta? Nektek teljesen hibátlan kívül az autótok?
Aki nem garázsban tartja, indulás előtt, és után, annak persze hogy plusz költségekbe fognak kerülni az esztétikai javíttatások. Régen láttam egy Puntot ami szalonból lett véve és otthon garázs várta, nem sokat volt használva, közel 9 éves volt az autó, de egy szinte napi használatban lévő 2 évesnek nézett ki.
Nem hibátlan az enyém sem, mert a német hapsi sem állt be vele mindig a garázsba, csak felállt vele a háza elé, tehát a falevél, eső, por, gondoskodtak a mikro karcokról, kavics felverődés is van a motorháztetőn.
Francokat hibátlan, szinte hetente találok rajta valamit amit nem én okoztam.
Ajtó rányitás van minden ajtómon. A hátsó lökhárítót meghúzta egy biciklis aki nekem rongyolt hátulról. Első sárvédőt is megnyomta valaki. Legutóbb az ajtómba tolattak bele, azóta is ott a nyoma. Ja és a tetőn is van egy végigszántás mintha valami ládát toltak volna át rajta.
De már meg sem lepődök, elég proli környéken lakok ahol mindenki leszarja a másikat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!