Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ha egy autót úgy hirdetnek...

Ha egy autót úgy hirdetnek hogy "sürgősen eladó" az már gyanús?

Figyelt kérdés

A műszakija pedig másfél hónap múlva lejár. Képek alapján rendezettnek néz ki, piaci ár alatt hirdetik úgy hogy "sürgősen eladó".

Csak nekem gyanús ez? Nem lehet hogy valami olyan baja van amivel műszakin nem menne át?

szept. 8. 09:36
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Honnan tudjuk? Oda kell menni, meg kell nézni. Ezer oka lehet egy embernek arra, hogy sürgősen pénzhez akarjon jutni.
szept. 8. 09:48
 2/10 Mad Max2 ***** válasza:
71%

Nem tudni

Kevés az infó

szept. 8. 09:59
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Magamból indulva.

- Nem akarnék xharakodni a műszakiztatással.

- Télen ki vesz kocsit? Ja, meg én adjam a téligumit is?

Na ezért lenne NEKEM sürgős most eladni. (Jó, most átlag autóról írtam. 20M+-nál, ha nincs baja, rámennék a műszakira, és megvárnám a tavaszt az eladással.)

szept. 8. 10:03
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Önmagában nem gyanús, ezer egyéb oka lehet annak, mire kell a pénz.
szept. 8. 10:07
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
A legvalószínűbb oka, hogy sürgősen kell a pénz. Én mondjuk pont nem írnám bele a hirdetésbe, mert akkor azt hiszik, hogy akármennyit lealkudhatnak belőle.
szept. 8. 10:09
 6/10 anonim ***** válasza:
62%

Valószínűleg pont a lejáró műszaki miatt akarja sűrgősen eladni, Eleve ha lejár, akkor lábon már rizikós elvinni, eredetiségvizsgára vinni, és műszaki nélkül rendesen át sem írják, mert nem kapsz nevedre írt forgalmit.

Másik opció, hogy kell neki a pénz. Tényleg oda kell menni és megnézni, mert ettől még lehet jó vétel.

szept. 8. 10:14
 7/10 krwkco ***** válasza:
100%

"A sürgősen eladó" egy hirdetésben inkább pozitívum. Az eladó előre elismeri, hogy az alkuban hátrányban van.

De bármilyen autót, aminek ilyen rövid műszakija van, azt úgy kell kezelni, hogy nem menne a vizsgán. Ennek tudatában lehet megvenni. Nagyon ügyelve arra, hogy mi lehet a bukás feltételezett oka és mennyiből javítható.

szept. 8. 10:23
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Manapság sajna bárki/akárki kerülhet olyan helyzetbe anyagilag, hogy kell a lóvé, de azonnal. Haverom kakié - pisié árusította ki az "életét", mikor beütött a válása, és ki kellett fizetnie a nejét.
szept. 8. 10:27
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem,én eladtam a kocsim mert meghalt anyám és kellett a pénz a temetésre,és sürgősen kellett eladnom... de ettől hibátlan volt a kocsi, nyilván van ennek az ellentetje is.
szept. 8. 11:15
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem feltétlenül, lehet pont azért akarnak gyorsan túl lenni rajta, hogy ne kelljen még olcsóbban adni a lejárt műszaki miatt, foglalkozni meg nem akarnak vele
szept. 8. 12:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!