Ha egy autót úgy hirdetnek hogy "sürgősen eladó" az már gyanús?
A műszakija pedig másfél hónap múlva lejár. Képek alapján rendezettnek néz ki, piaci ár alatt hirdetik úgy hogy "sürgősen eladó".
Csak nekem gyanús ez? Nem lehet hogy valami olyan baja van amivel műszakin nem menne át?
Magamból indulva.
- Nem akarnék xharakodni a műszakiztatással.
- Télen ki vesz kocsit? Ja, meg én adjam a téligumit is?
Na ezért lenne NEKEM sürgős most eladni. (Jó, most átlag autóról írtam. 20M+-nál, ha nincs baja, rámennék a műszakira, és megvárnám a tavaszt az eladással.)
Valószínűleg pont a lejáró műszaki miatt akarja sűrgősen eladni, Eleve ha lejár, akkor lábon már rizikós elvinni, eredetiségvizsgára vinni, és műszaki nélkül rendesen át sem írják, mert nem kapsz nevedre írt forgalmit.
Másik opció, hogy kell neki a pénz. Tényleg oda kell menni és megnézni, mert ettől még lehet jó vétel.
"A sürgősen eladó" egy hirdetésben inkább pozitívum. Az eladó előre elismeri, hogy az alkuban hátrányban van.
De bármilyen autót, aminek ilyen rövid műszakija van, azt úgy kell kezelni, hogy nem menne a vizsgán. Ennek tudatában lehet megvenni. Nagyon ügyelve arra, hogy mi lehet a bukás feltételezett oka és mennyiből javítható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!