Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Nem gyanús egy kicsit, ha egy...

Nem gyanús egy kicsit, ha egy autónak 8 év alatt 15 tulaja volt és megint hirdetik?

Figyelt kérdés
Igen tudom, hogy a kereskedés, bank, stb. is egy tulajnak számít. 8 év alatt 4-5 tulajra még azt mondom oké, logikusan megmagyarázható. De 15 nem sok? Átlagosan fél évente gazdát cserélt az autó. Csak véletlen, hogy mindenki ilyen hamar ráunt?
2023. okt. 1. 09:22
 1/6 anonim ***** válasza:
73%
20 éves autóm van, és pontosan tudom, hogy új autóként céges volt, aztán volt két magánszemély, utánuk pedig egy kereskedés ahonnan én vettem. A jszp pedig 7 eddigi tulajt mutat. A fene se érti.
2023. okt. 1. 09:29
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Nekem amióta bizonyíthatóan motorhibás lett(blokkrepedés) a verda, azóta évente cserélődtek a tulajok.

Meg lett főzve a motor, hogy még a blokk is vetemedett, azóta csak a hengerfejeket cserélgették, de persze sosem lett jó.

2023. okt. 1. 09:38
 3/6 A kérdező kommentje:

#1, nem ezt kérdeztem! Nekem is jelenleg 18 éves autóm van, ami 12 éve van nálam. JSZP szerint papíron a 6. tulaj vagyok, miközben pontosan ismerem az autó előéletét, előttem végig egyetlen használója volt. Csak épp bemutató autó volt, amit cég vette meg hitelre, utána megvette a használója, majd eladta egy kereskedésnek, végül hozzám került.

Vannak ilyen történetek persze, erre céloztam a kérdés leírásában is. 18-20 év alatt 6-7 tulaj még oké is. De itt most nem erről van szó! Fél évente vannak az eredetvizsgás bejegyzések a JSZP-n. Valamint behozott autó volt, a külföldi előéletről, tulajok számáról semmi infó nincs.

2023. okt. 1. 10:38
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Tuti meg nem venném, én nem ülnék fel a szopórollerre.
2023. okt. 1. 10:58
 5/6 anonim ***** válasza:

Én csak akkor venném meg így ha alaposan át van nézve, tudom mik a hibái, és jóval olcsóbban adják. Vannak bizonyos típusbetegségek amiket a tulajdonosok nehezen emésztenek meg és ahelyett hogy orvosoltatnák vagy épp akinél még garanciába ott volt de cseszte elvinni amikor visszahívták és inkább tovább adta és mindenki leszarta a hibáját csak tovább adta akkor nem csoda hogy ennyi tulajdonos váltás volt.

Az is lehet hogy családon belül voltak a tulajdonváltások. Persze jobb utána járni hogy mi a tényleges oka, de ha céges volt akkor az is lehet hogy évente változott a cég neve és az tulajdonosváltásnak számít egyébként.

2023. okt. 1. 12:47
 6/6 anonim ***** válasza:
#5 Ez mind kiderül az eredetvizsgák számából. A tényleges tulajdonosváltásnál kell eredetvizsga is.
2023. okt. 1. 13:09

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!