Nem gyanús egy kicsit, ha egy autónak 8 év alatt 15 tulaja volt és megint hirdetik?
Nekem amióta bizonyíthatóan motorhibás lett(blokkrepedés) a verda, azóta évente cserélődtek a tulajok.
Meg lett főzve a motor, hogy még a blokk is vetemedett, azóta csak a hengerfejeket cserélgették, de persze sosem lett jó.
#1, nem ezt kérdeztem! Nekem is jelenleg 18 éves autóm van, ami 12 éve van nálam. JSZP szerint papíron a 6. tulaj vagyok, miközben pontosan ismerem az autó előéletét, előttem végig egyetlen használója volt. Csak épp bemutató autó volt, amit cég vette meg hitelre, utána megvette a használója, majd eladta egy kereskedésnek, végül hozzám került.
Vannak ilyen történetek persze, erre céloztam a kérdés leírásában is. 18-20 év alatt 6-7 tulaj még oké is. De itt most nem erről van szó! Fél évente vannak az eredetvizsgás bejegyzések a JSZP-n. Valamint behozott autó volt, a külföldi előéletről, tulajok számáról semmi infó nincs.
Én csak akkor venném meg így ha alaposan át van nézve, tudom mik a hibái, és jóval olcsóbban adják. Vannak bizonyos típusbetegségek amiket a tulajdonosok nehezen emésztenek meg és ahelyett hogy orvosoltatnák vagy épp akinél még garanciába ott volt de cseszte elvinni amikor visszahívták és inkább tovább adta és mindenki leszarta a hibáját csak tovább adta akkor nem csoda hogy ennyi tulajdonos váltás volt.
Az is lehet hogy családon belül voltak a tulajdonváltások. Persze jobb utána járni hogy mi a tényleges oka, de ha céges volt akkor az is lehet hogy évente változott a cég neve és az tulajdonosváltásnak számít egyébként.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!