Hogyan kell a VCDS-t használni?
Üdv!
Rendeltem emagrol egy vcds Hex-v2 kábelt, és letöltöttem az ingyenes vcds szoftvert a netről. Sajnos utólag vettem észre hogy a rendelt kábel régi verzióhoz való és nem mindenkinek működik. Alább linkelem a kábelt és a letöltött szoftvert.
A kérdés az hogy mi kell nekem ahhoz hogy az autómon tudjak hibakódot törölni stb. Illetve elő kell fizetni erre a programra vagy megy csak úgy hogy letöltöm és kész?
Kábel: [link]
Szoftver: [link]
“melyik kábelt vegyem meg ami lehetőleg az eredeti is?”
Ezt, bár én úgy emlékeztem, hogy 800.000 forint körül van
Most találtam egy kívülről eredetinek tűnő kábelt: [link]
A szoftverhez egyébként elő is kell fizetni? Vagy ha megvan a kábel akkor megy magától?
#7 Dehogy eredeti, ez is kínai másolat. Aliexpressről pont ugyanilyen kétnyelvűt rendeltem, és ugyanilyen csavaros az USB kábele is. Mellékelten mini CD-n ott a szoftver hozzá.
Az inkább eredeti, amit a 6-os linkelt, mert ami eredeti az 6-7 jegyű összeg, vagy még havi vagy éves díja is van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!