Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Érdemes az autót lecserélni...

Érdemes az autót lecserélni ha nem tudsz lényegesen jobbat venni?

Figyelt kérdés

Szüleimnek van egy 17 éves autójuk. Nem mennek vele sokat, kb 6-7 ezer km évente , jelenleg 140 ezret mutat.

Le akarnák cserélni mert most sokat kellett rá költeni és van még valami gondja, valami búg és pár száz ezres lehet a javítás mire a pontos hibát feltárják és javítják.

Felmerült egy másik autó vásárlása de ezért kb 1 milliót kapnának viszont ha még 1 milliót hozzátesznek akkor sem kapnak érdemben sokkal jobb autót, főleg hogy azzal is lehetnek gondok.

Eleve nehéz olyan autót találni ennyiért amiben nincs sok km és megkímélt.

Mit tanácsolnátok nekik?

Én azt mondom javítsák meg. Nyugdíjasok, nem használják napi szinten az autót csak kell hogy legyen egy megbizhato auto. Ez eddig egyszer hagyta őket ott az önindító miatt de amugy teszi a dolgát.

szept. 7. 06:34
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
87%

Teljesen mindegy hogy itt mit irnak, az a lényeg hogy ők mit akarnak.

Én is megcsináltatnám és azt már ismerem.

szept. 7. 07:19
 2/13 anonim ***** válasza:
75%
Komoly állapotfelmérővel nézessék át , másik használtat sosem vennék . Újat igen , ezt beszámítatnám de itt ez nem szempont stb .
szept. 7. 07:55
 3/13 A kérdező kommentje:

Ahogy ismerem oket, ok nem fognak egy kiszemelt autot allapotfelmeresre vinni, igy zsakbamacskat vennenek.

Szerintem is jobb anyagilag ha a mostanit rendbeteszik. Soknak tunik 300-at kolteni egy 1 millios autora de a 2 millios sem lenne koltsegmentes

szept. 7. 08:33
 4/13 anonim ***** válasza:
83%
A sajátot nézessék át , fixre tudni mi a hiba búgás stb ....
szept. 7. 08:44
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
A mostaniban tudják mit kell cserélni,a másikban meglepetès lenne.
szept. 7. 09:13
 6/13 anonim ***** válasza:
Nem.
szept. 7. 09:43
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem érdemes! Ráadásul sajnos igaz, hogy minél újabb valami, annál gagyibbra van megcsinálva, és nem bír ki annyit. Ráadásul egy újabb autóhoz van mikor drágább is az alkatrész, és még az adó is. Szóval benne lesz a pakliban, hogy a szüleid azon felül, hogy vesznek egy drágább autót, még többe is kerül a fenntartása.
szept. 7. 10:36
 8/13 anonim ***** válasza:
Úgyis azt teszik amit akarnak.. de tök jó lesz random vesznek valamit kb becsukott szemmel aztán majd amikor pár hónap múlva azon is kijönnek a gondok, akkor lesz ott pislogás..
szept. 7. 12:04
 9/13 anonim ***** válasza:

Milyen autójuk van?

Amúgy én tavaly eladtam a 2011es 1.6os tdci focusom, a mai napig visszasírom, és nem értem hogy lehettem ilyen marha... az új valóban jobb, de csak 1 darabig. utána ugyanúgy költeni kell rá.

szept. 7. 13:53
 10/13 anonim ***** válasza:
Ha a mostani így hibásan valóban elmegy 1M-ért, akkor el kell adni
szept. 7. 14:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!