Kreszt magamtól meg lehet tanulni?
Online KRESZ. Vsn rá valami állami támogatás, talán korhoz kötött, utána kell nézni.
Biztos lehet könyvből is, de a vizsgán teljesen más jellegű lesz.
Mondjuk régen nem volt online, és sokan letették.
Úgy nem. Beiratkozás után van egy intervallum, amíg el kell kezdeni ill vizsgázni kell, különben elveszik. Egyik a másik nélkül nem megy, nincs, hogy azt én nem kérem, ez egy komplett program.
Azt se mondatod, hogy majd fater negtanít vezetni, aztán mész vizsgázni.
Egyébként meglehet tanulni a kreszt.
Csak megfelelő tankönyv kell hozzá, meg elhatározás.
Szia.
Én 2015-ben kezdtem el anno a B kategóriás jogosítványt. Ősszel iratkoztam be, körülbelül ilyen tájt. Akkor év elején olyan Január, Február környékén kaptam édesanyámtól egy KRESZ könyvet B kategóriásoknak valót, és azt el kezdtem olvasni és tanulni. Többször kiolvastam és gyakorolgattam a végén azt a 2-3 féle "próba"vizsga szerűséget, magyarul tesztet. Illetve már akkor is voltak ilyen online kresz tesztek, még azokat is csinálgattam. Amikor beiratkoztam, fullosan A-tól Z-ig tudtam a KRESZ-t, mert már előzetesen fél évig magoltam befelé. Meg is lett az eredeménye, mert elsőre átmentem maximális, azaz 75/75-ös pontszámmal. Én is E-learning-en csináltam, már akkor is volt ilyen. (Valamikor akkor jöhetett ez be.)
Az E-learningen egyébként van egy időhatár, amit fentebb is írtak. Azt hiszem 180 nap / 75 óra van megadva.
Azóta túl vagyok még 2 KRESZ vizsgán is, ugyanis megcsináltam a C kategóriát ami a teherautó, arra is megvan a jogosítványom, és most csináltam meg a D kategóriát, ami az autóbusz, abból már megvan a KRESZ és a RUTIN vizsga is, hamarosan kezdem a vezetést.
Itt egy kép az én E-learningemről D kategóriából, ami még mindig él, hiszen Július elején iratkoztam be, és már túl vagyok mint fentebb írtam a KRESZ-en és a RUTIN-on is. De mivel ki van fizetve az egész tanfolyam, ezért ha meglesz még most ősszel a FORGALMI vizsgám is, még akkor is élni fog a tanfolyam év végéig, amint a képen is látható.
(Én azt javaslom neked, hogy kezdd el tanulni, és tedd hozzá magad, érdekeljen, hogy megtanuld és tudd a kresz-t maximálisan és a forgalomban sem fog nehézséget okozni az, hogy közlekedj az oktatás során, csupán a gépkocsi vezetésére kell majd főleg koncentrálnod, hogy a vizsgára megfelelően elsajátítsd azt, hogy szabályosan tudj vezetni. Utána úgy is úgy közlekedsz és fogod a kormányt, ahogy te jónak látod. 2-3 hónap elég egyébként a KRESZ-hez hogy megtanuld teljesen könyvből (könyvesboltban is meglehet venni, vagy egy autósiskolában is) az egész anyagot, és utána iratkozz be, véleményem szerint. :))
Én online csináltam gyerek mellett, amíg ő aludt délután, tanultam. Átlag 2órát,de nem minden nap, volt, hogy 3-4 is kimaradt.
Nem vezettem, nem ismertem a kreszt.
Így volt a próbavizsgám 1hónap múlva sikeres. A vizsgaidőpont rá 3hétre, addig nyomtam a gyakorlót. 75pont.
Nem nehéz, és jók a gyakorló feladatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!