Konkrétan hogyan ültetnek le egy autót és hogy lehet az egészet visszacsinálni a gyári állapothoz?
Figyelt kérdés
Mondták hogy az autóm le van ültetve és ez miatt nehéz vele bárhová is parkolni, ha már kicsit is egyenetlen a parkoló vagy akármi és néha még a fekvőrendőrt is eléri az autóm hasát.
Mit lehet ez ellen tenni???
Egy fórumban olvastam, valaki írta hogy vissza akarja ültetni, de azt már nem írta hogyan megy ez végbe.
Nem a lengéscsillapítókat kell cserélni ill. a laprugót hosszabbat betenni?
Én már így vettem az autót és akkor még ez fel sem tűnt. Gondolom azért lett leültetve mert 19-es felnik miatt, ezektől azóta már megszabadultam.
A képen az autóm. Eléggé csüng a hasa. :P
szept. 2. 15:56
1/4 anonim válasza:
A rugókat kell megnézni, talán azok vannak cserélve.
Gyári rugókat kell vissza tenni a helyére.
2/4 A kérdező kommentje:
Akkor lehet csak a rugókat kellene cseréltetnem, de mind a négy keréken? Ha csak hátul cseréltetném? Azzal emelkedne a hasmagasság vagy muszáj mind a négy keréken, hogy egyenletes maradjon és stabilabb maradjon az autó?
szept. 2. 16:32
3/4 anonim válasza:
Nyilván mind a négyet kell cserélni, de először mérd meg vagy méresd meg aki ért hozzá azzal.
4/4 A kérdező kommentje:
Értem, köszi. :)
szept. 2. 18:48
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!