Most lett meg a jogsim. Dízelen tanultam, de végül Benzines autóm lett. Akik ugyan úgy jártak mint én, milyen nehéz volt nektek megszokni a benzines autót?
A nejem is így volt. Vett egy automata szuzukit, azóta nem fulladt le.
ilyen egyszerű.
Dízelen tanultam én is, itthon benzines van. Mindennap megyek munka után kb fél órát vezetni. Férjem ül mellettem. Az első 2 alkalom katasztrófa volt. Lámpánál 4-szer lefulladtam. Az oktatás során soha nem történt ilyen, ezért nagyon magam alatt voltam. Aztán a 3. alkalommal valahogy ráéreztem és nem történt meg újból.
A titok a gyakorlásban rejlik. Rettegve ültem az autóba, de tudtam, hogy csak gyakorlással fogom tudni ezt legyőzni.
Én 1.4 es diselen tanultam, magamnak viszont 1.2 est benzinest vettem. Nekem nem volt gondom vele, de lehet, hogy autófüggő is, a C Corsával nincs gond.
Parkoláskor, vagy finomabb manőverezésnél sosem adok gázt csak kuplungot használok. Viszont, ha zöld lámpánál dinamikusabban kell indulni akkor muszáj egy picit gázzal támogatni. Ha megtalálod a fogáspontot akkor még az is menni fog, hogy csupán csak a kuplung fogásponton tartásával emelkedőn mozdulatlanná kell tenned az autót. Először majd gyakorolj ott ahol nem túl nagy forgalom van, vagy például este.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!