Miért érzek szégyent, miközben ilyen videót nézek?
Mert nem fontos dologgal foglalkozik a rendőrség és azt érzed, hogy ezért feleslegesen vagy becsületes.
Súlyos testi sértés, emberölés kiserlet, zsarolás és löfegyverrel való visszaélés miatt 7 évet ültem abból 1 év magánzárka, engem ez hidegen hagy mert sosem fogom a rendőröket embernek tekinteni.
“ Azt, hogy kiintik az öreget láthatóan olyan motor miatt, amit biciklivel lehagynék”
Az a baj, te ebbe túl sokat belelátsz. Ennek a videónak egyáltalán nem az ellenőrzés a lényege.
Valamelyik kollégának a nagyapját, apját, vagy valami idős barátot megkértek szerepeljen egy ilyen bemutató videóra.
Csak nézd meg, az első másodperctől mennyire de mennyire megrendezett az egész. Kamerás alapból annyira lehetetlen helyen áll, hogy egyértelmű ez egy megjátszott szituáció.
A “rendőrség” és nyilván nem az ott álló rendőrre gondolok, annyit akar ezzel elérni, hogy lehet mutatni, ilyenünk is van, ilyet is csinálunk.
Őszintén, hányszor láttál már ilyen típusú ellenőrzést? Tudom. Biztos lesz valaki aki igen. Én 9 éve vezetek aktívan. Rengeteg vidék, de fővárosi lakhellyel. Egyetlen egyszer sem láttam, hogy bárhova kitelepültek volna. Mondom, tudom, hogy én nem láttam nem azt jelenti, hogy nincs.
De számomra annyira egyértelmű, hogy ez megrendezett videó, mint mikor a gyanú árnyékában megy a Tv-be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!