Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Vasaló Swift (2005) utódjának...

Vasaló Swift (2005) utódjának mit vennétek?

Figyelt kérdés

Le szeretném cserélni ezt az autómat, mert jövőre már 20 éves lesz, kívülről ütött-kopott,alulról már kezd rohadni itt-ott. Ha rendberakatnám még elmenne pár évet, de szeretnék inkább egy 10 év körülit helyette.

Az autó tulajdonságai nekem tökéletesen megfelelnek minden szempontból a mai napig, szóval nem kell mindenáron jobban felszerelt vagy kényelmesebb, viszont rosszabb se kell semmilyen szempontból.

Adná magát hogy akkor vegyem az utódját (2011-2017) azokból viszont nagyon kevés van, magyar rendszámost elvétve találni a hahun. Egy volt tulaj még le is akart róla beszélni, állítása szerint neki ha problémája volt vele akkor mindig sokkal volt drágább bele az alkatrész mint a 2005-ösbe mert ritka autó és alig van hozzá utángyártott.

Én ennek ellenére is bevállaltam volna de hónapok óta keresek max 140 ezret futottat, magyar rendszámosat a lakhelyem 100 km-es körzetébe és nincs belőle egyszerűen..

Ti mit vennétek helyette?

szept. 1. 14:50
 1/4 anonim ***** válasza:
37%
Figyelj, a következő generációja Swiftek nem sokban hasonlítanak az elődjükre... Ugyanúgy egy alsó kategóriás kisautó, csak épp az összes motorhibás lesz előbb-utóbb, és jóval drágább hozzá minden. Ha már fiatalítasz, akkor érdemes lenne egy normális gyártótól választani verdát. Toyota, Honda, VW konszern modelljeit nézegesd.
szept. 1. 16:06
 2/4 anonim ***** válasza:
Első generációs SX4, a 2010-2013 közötti évjáratból
szept. 1. 20:20
 3/4 Mad Max2 ***** válasza:

10 évest akarsz?

suzuki vitara

suzuki s cross

Ezek drágák amugy...

szept. 1. 20:29
 4/4 anonim ***** válasza:
1. Legalább VW-t ne írnád ide.
szept. 2. 08:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!