Vasaló Swift (2005) utódjának mit vennétek?
Le szeretném cserélni ezt az autómat, mert jövőre már 20 éves lesz, kívülről ütött-kopott,alulról már kezd rohadni itt-ott. Ha rendberakatnám még elmenne pár évet, de szeretnék inkább egy 10 év körülit helyette.
Az autó tulajdonságai nekem tökéletesen megfelelnek minden szempontból a mai napig, szóval nem kell mindenáron jobban felszerelt vagy kényelmesebb, viszont rosszabb se kell semmilyen szempontból.
Adná magát hogy akkor vegyem az utódját (2011-2017) azokból viszont nagyon kevés van, magyar rendszámost elvétve találni a hahun. Egy volt tulaj még le is akart róla beszélni, állítása szerint neki ha problémája volt vele akkor mindig sokkal volt drágább bele az alkatrész mint a 2005-ösbe mert ritka autó és alig van hozzá utángyártott.
Én ennek ellenére is bevállaltam volna de hónapok óta keresek max 140 ezret futottat, magyar rendszámosat a lakhelyem 100 km-es körzetébe és nincs belőle egyszerűen..
Ti mit vennétek helyette?
10 évest akarsz?
suzuki vitara
suzuki s cross
Ezek drágák amugy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!