Egy robogó mennyire szervizigényes?
Pár hónapja vettem használtan egy robogót 5.500 kilométerrel, 10 éves, 300 ezerért. Azóta tettem bele kb. 2.500 kilométert és most kéne harmadjára szervizeltetnem, először a gyertyát kellett cserélni, azért nem indult, másodjára az AC pumpát, most meg az önindító krepált be, tegnap a pirosnál egyszer csak le is állt alattam. Normális dolog, hogy mindig van valami baja, vagy adjam el a francba és vegyek egyet újonnan? Vagy azzal is előjönnének ilyen gyakorisággal problémák?
Ja és egy önindító csere/javítás milyen árban van? A szerelő 30 ezret saccolt, de valakitől jóval kevesebbet hallottam, mi a reális?
Közepesen.
Olcsó húsnak... Ez ugyanolyan mint az autóknál. Ha olcsó, idősebb, használtat veszel nem csak azért kerül milliókkal kevesebbe, mert valaki már belefingott. Ezzel csak a prolik nyugtatják magukat és szeretnének önigazolást szerezni.
Vettél egy használtat, amin bármi, bármikor megadhatja magát. Gyertya, Ac, önindító nem olyan hatalmas dolgok. Ezek gyakorlatilag fogyó-kopó cuccok. Manapság 30e Ft sem a világ vége!
Ha van rá pénzed, eleve újat vettem volna. De ha már ez van, ezt tenném rendbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!