Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Egy robogó mennyire szervizigé...

Egy robogó mennyire szervizigényes?

Figyelt kérdés

Pár hónapja vettem használtan egy robogót 5.500 kilométerrel, 10 éves, 300 ezerért. Azóta tettem bele kb. 2.500 kilométert és most kéne harmadjára szervizeltetnem, először a gyertyát kellett cserélni, azért nem indult, másodjára az AC pumpát, most meg az önindító krepált be, tegnap a pirosnál egyszer csak le is állt alattam. Normális dolog, hogy mindig van valami baja, vagy adjam el a francba és vegyek egyet újonnan? Vagy azzal is előjönnének ilyen gyakorisággal problémák?

Ja és egy önindító csere/javítás milyen árban van? A szerelő 30 ezret saccolt, de valakitől jóval kevesebbet hallottam, mi a reális?

aug. 30. 11:35
 1/6 anonim ***** válasza:

Közepesen.

Olcsó húsnak... Ez ugyanolyan mint az autóknál. Ha olcsó, idősebb, használtat veszel nem csak azért kerül milliókkal kevesebbe, mert valaki már belefingott. Ezzel csak a prolik nyugtatják magukat és szeretnének önigazolást szerezni.

Vettél egy használtat, amin bármi, bármikor megadhatja magát. Gyertya, Ac, önindító nem olyan hatalmas dolgok. Ezek gyakorlatilag fogyó-kopó cuccok. Manapság 30e Ft sem a világ vége!

Ha van rá pénzed, eleve újat vettem volna. De ha már ez van, ezt tenném rendbe.

aug. 30. 11:54
 2/6 A kérdező kommentje:
Ja, akkor jó, igazából ha ezek az új mocin is rendszeresen tönkremennének, akkor még jól is jártam ezzel :D
aug. 30. 12:07
 3/6 anonim ***** válasza:
Újon is elfogynak egy idő után persze. Csak ott minden új, meg van garanciád is. Van pár nyugodt éved, amíg jó eséllyel nem kell semmit cserélni, csak használod. De egy idő után ott is kell. Ugyanolyan ez mint az autóknál.
aug. 30. 13:17
 4/6 anonim ***** válasza:
Még a kétüteműre is kell pénzt öntögetni ha van hajtva! Hol ez, hol az.
aug. 30. 20:37
 5/6 Szolovjov ***** válasza:
5500 km-rel szinte új a gép. Valami kínai/koreai gagyi? Mert egy ennyit futott Apriliához általában nem kell nyúlni.
aug. 31. 10:48
 6/6 A kérdező kommentje:
Yamaha.
aug. 31. 19:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!