Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mitől lehet, hogyha 100as...

Mitől lehet, hogyha 100as benzint tankolok 1500as ladába, akkor megtorpan hirtelen gyorsításnál, de ha 95öst akkor teljesen jól gyorsul?

Figyelt kérdés
szóval 100assal padlógázon csak szenved a motor, de ha 95ös van benne, akkor simán elforgatja a gumikat is. nem baj, mert így csak spórolok a benzinen, viszont nem nagyon értem, mert ez általában fordítva szokott lenni
aug. 28. 21:57
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Nincs hozzáhangolva karburátor, meg a gyújtás, dúldusúl a keverék, és túl korán gyújt.
aug. 28. 22:14
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Mert gondolom 95-ös benzinhez van beállítva az előgyújtás. Ebben még nincs motorvezérlő, hogy korrigáljon.
aug. 28. 22:16
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
A karburátor ilyen. Én állítottam át a kocsimat E85-re amikor olcsó volt. A motor azzal működik jól amire be van állítva. Egy kis szöszmötölés a karburátorral és az eloszóval és jól menne 100-assal is. De ha jó 95-össel használd azzal.
aug. 29. 01:31
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Nincs ECU.
aug. 29. 08:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!