Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért ránt néha egyet az autóm?

Miért ránt néha egyet az autóm?

Figyelt kérdés

Ford Focus 1.4 16v/75Le/2004. Nem rángat, hanem inkább ránt egyet. Ez a másodperc töredéke és már megyünk is tovább. Főleg alacsony fordulatról történő gyorsításnál. Gyújtás szettet (trafó/kábel/gyertyák) egy hete cseréltem az autó nálam töltött kb. 100k km alatt másodjára, de ez nem szüntette meg ezt a jelenséget. A pillangószelep tiszta mint az új, magam tisztítottam (az alapjárati szelep kíséretében de ez most valszeg mellékes.) A T alakú kartergázcső is új. A lambdaszonda új.

Üzemanyagszűrő lenne? Vagy az nem csak ilyen rövid rántásokat okozna. Az még talán a gyári (158k km)

Egyébként egy jó állapotú autó, nagyon szépen üzemel, csak ez a kis bosszantó jelenség zavarja meg általában vidám és élvezetes utazásainkat.

Előre köszi a válaszokat!

#Ford #rántás #Focus #gázadás #megtorpanás #gyorsításra #gyorsításkor
2018. febr. 18. 09:46
 1/2 ppps válasza:
Helló. Nekem is csinálta ezt az autóm, legfőképpen amikor a tankom negyed alatt volt. Menet közben rángatott. Benzinpumpát cseréltem és azóta tökéletes.
2018. febr. 18. 19:53
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! Neked is csak rántott egyet-egyet aztán ment tovább vagy rángatott/daogott? Érdekes, most hogy kevesebb benzin van a tankban nekem is feltűnt, hogy gyakrabban ránt.
2019. szept. 11. 17:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!