Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » G Astra Z16XE gyorsításkor...

G Astra Z16XE gyorsításkor "megtorpan". Finom gázadáskor nem csinálja, viszont előzni alig lehet: gázt adok, megódul, megtorpan, megint meglódul, megint megtorpan amíg elküzdi magát kb.3500-as fordulatig, és onnét már minden jó. Mitől lehet ez?

Figyelt kérdés
Tettem bele drága benzint, úgy is csinálja. Megnéztem a gyertyákat, nagyon szép mind a 4. 5x végignéztem az összes vákumcsövet, fals levegőt nem szív. EGR ebben az autóba gyárilag nincs. Magas fordulaton szépen húz, tehát gondolom nem benzinszűrő v. ilyesmi, és ha gyújtás baja lenne, gondolom az is előjönne magas fordulaton is (meg hidegen is).

2015. nov. 25. 21:16
 1/3 anonim ***** válasza:
Trafó?
2015. nov. 26. 14:56
 2/3 A kérdező kommentje:
Lehet a trafó is, de azt gondoltam azt magas fordulaton is észrevenném. Azt mondták, ezeknél az Astráknál a trafó probléma úgy szokott kezdődni, hogy hidegen háromhengerezik. Aztán ki tudja... kicsit jobb lesz az idő szétszedem és kipucolom a pillangószelepet. Valaki más szerint meg kezdődő lambda szonda tünet...
2015. nov. 26. 20:47
 3/3 A kérdező kommentje:
Csak hogy lezárjam: gyertya probléma volt - úgy látszik a fél éve berakott gyertyák között volt selejtes - tettem bele 4 újat, és elmúlt a probléma.
2015. dec. 16. 17:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!