Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mosás után nem indul az autó,...

Mosás után nem indul az autó, mi lehet a baj?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Mai nap tankoltam a Ford Mondeo 2.0 Benzinesembe 95 benzint (az adott kúton már többször is tankoltam) el mentem le mosni az autót plusz használtam előtte is, semmi probléma nem volt.

De mosás után nem indul.

Gyönyörűen erőteljesen teker de semmi.

Beázni nem ázott be semmi, motortérbe por száraz minden.

Gyertyákat ki vettem, takarítottam de semmi.

Mi lehet a gond?

aug. 28. 19:09
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
Vezérműtengely jeladót**
aug. 30. 21:52
 22/25 anonim ***** válasza:

Eszedbe ne jusson ilyen hulladék löttyöket beleönteni. Azért találták ki ezeket, hogy eladhassák a hülyéknek sok pénzért... Lásd az előző válaszolót, akinek fogalma sincs, hogy mi az a benzinpumpa, de az adalék, az milyen jó!

aug. 30. 22:14
 23/25 anonim ***** válasza:

22

Igen, mert te 100 % vagy. :P Gondoltam hogy majd benyit ide egy ellenzék. :D

aug. 31. 00:17
 24/25 anonim ***** válasza:

Valamelyik könnyebben hozzáférhető motor működést vezérlő/figyelő jeladó vezetékét húzd le..

Ha erre sem csinál semmit?

Bár, ha utánagondolok, akkor gyújtás ráadásra az ECU kigyújtja az összes létező jelzést a műszerfalon (mint sok más eszköz "bemutatja" az összes szegmenst"), és nagy része majd elalszik, akkor él az ECU..

aug. 31. 09:34
 25/25 A kérdező kommentje:
Mikor ECU problémám volt régebben kb 1 éve (szét szakadt a csoport kábel a motortérben és meghalt az ECU) ugyanúgy volt gyújtás, sőt még hibakód is, csak akkor sem indult az autó és nem volt Szikra a gyertyáknál
aug. 31. 10:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!