Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » 190cm-nél magasabbak, milyen...

190cm-nél magasabbak, milyen motort vezettek?

Figyelt kérdés
193cm vagyok, 105kg, most akarok motort venni, csak elég korlátozott a kínálat ilyen adottságokkal..

aug. 28. 15:19
 1/5 anonim ***** válasza:
Na ne, azért egy tonna "nagy" motor van. Hayabusa, bármelyik BMW 1250-es példány, akármelyik böszöm Harley, Indian, Triumph Rocket 3, ésatöbbi
aug. 28. 17:22
 2/5 dirtboy ***** válasza:
Legkényelmesebbek számodra a nagyobb túra motorok,cruiserek vagy supermotok lesznek.
aug. 28. 20:36
 3/5 A kérdező kommentje:

Jogos, van több nagy méretű motor. Helyesen akkor így mondanám: elég korlátozott a kínálat ilyen adottságokkal olyan motorokból, amik tetszenek és a tapasztalati szintemhez megfelelők.

De amúgy első körben érdeklődés lett volna, hogy ki mit hajt :)

aug. 29. 08:44
 4/5 dirtboy ***** válasza:

Kellő tapasztalat híjján túramotort javaslok akár nagyob 900-1000-rest is ha nincs a kisebbek közt olyan ami tetszik. Az oka pedig az hogy a túramotorok az egyik legjobban felekroikázott motorok amik jellemzően nem túl agresszívak és nagyon jól tolerálják az utak és a sofőr hibáját. Nem véletlen mondják a GS BMW-kre hogy hülyebiztos motor mert annyira megold mindent az elektronika hogy elképesztő.

Közvélemény kutatásrészre én 2019-es Suzuki GSX-S 1000-ret hajtok viszont jóval alacsonyabb vagyok tőled.

aug. 29. 10:43
 5/5 A kérdező kommentje:

Sajnos a sportmotorok, nakedek és egy-két cruiser jön be. Muszáj leszek ráülni egy párra, mert így nemtudok jól dönteni. Yamaha MT09 (07 tökéletes lenne erőben, de nagyon kicsi a motor), Yamaha XJ6 diversion, bejön a honda rebel is, de az 500-as kicsi, az 1100-as pedig drága.

Szóval nagy a dilemma, a yamaha mt széria nagyon bejön pedig.

aug. 29. 11:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!