Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » A 450Nm forgatónyomaték...

A 450Nm forgatónyomaték manapság jónak mondható, vagy inkább a "gagyi" kategória?

Figyelt kérdés
aug. 23. 14:27
1 2
 11/13 Koaxk Ábel ***** válasza:

Elnézést ha félreértettelek, de nekem úgy jött le a kommented, hogy elmegy kategória.

Azért figyeltem fel rá, mert az én kocsimnak 370nm nyomatéka van 1300kg-ra és bizony tud menni.

aug. 27. 17:22
 12/13 anonim ***** válasza:

#11 minden viszonylagos. Ahogy írtam egy átlag 16 éves 1.4, 1.6 szívóhoz képest valóban tud menni. Erre írtam, hogy már-már dinamikus, fürge. De valami V8 biturbóhoz képest a fasorban nincs!

Igen, az a 2.0TFSI nem megy rosszul. De ott lóerő is van. Az enyém csak 190 Le. A csak, itt is idézőjelben értendő. Egy 90 Le körüli 1.4 szívó benzinhez képest ez is hipertér-hajtómű.

aug. 27. 19:38
 13/13 Koaxk Ábel ***** válasza:

Értem, köszönöm a választ! Bár azért a "csak" 190LE 1300kg-ra levetítve, is szerintem tudhat azért lépni.

aug. 28. 16:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!