Hogyan működik pontosan az EGR classic szívódieseleknél?
Figyelt kérdés
Melyik üzemállapotban kell nyitva lenni, és mikor zárva? Milyen hibát okoz, ha nyitott állapotba ragad?aug. 22. 20:33
1/3 anonim válasza:
Kikell takarítani és tudja a dolgát utána.
Nekem amikor szarul ment a motor, füstölt feketén aztán kéken , nem volt erő benne.
Bevolt ragadva .
Kirakarítottam, kimostam és azóta is tökéletes.
2/3 A kérdező kommentje:
Okés, pont ez a probléma, de nem voltam bent biztos, hogy egy kis plussz füst ennyire durván ilyen tud okozni. Viszont látszik, hogy minden fordulaton megy vissza a füst szétszerelve, és a vákumrá szájjal rászívva sem történik semmi, nem záródik el.
aug. 22. 23:00
3/3 anonim válasza:
2. Te érted amit írtál?
"egy kis plussz füst ennyire durván ilyen tud okozni "
Mi az kis plusz füst?
" minden fordulaton megy vissza a füst szétszerelve, és a vákumrá szájjal rászívva sem történik semmi, nem záródik el. "
Én nem értem mit akarsz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!