1.6 Focusom lecseréljem valami ML Mercire vagy X3,5 BMW-re?
Figyelt kérdés
115 lovas sedan Ford Focus ( 2005 ) okoskerekes motor van benne. 8 litert fogyaszt, 100-nál 3 ezret pörög és az egész olyan semmi. Sajna nekem kimaradtak "élmény autók" Suzukim volt majd lett ez a Ford sosem élveztem a vezetést még, ha veszek valami hasonló autót mint ML Merci vagy X3,5 BMW akkor jutna nekem is a vezetési élmémyből, de attól félek, hogy ez a Ford amennyire semmilyen annyira költségmentes, holnap szívom le a szervó olajat és töltök bele újat annyira nincs semmit csinálnom a kocsin. Aztán meg belenyúlok valami förmedvénybe ott meg az ellenkezője lesz, hogy nem fogok belenyúlni, és a szerelőnél lesz sokat a kocsi én meg buszozok..aug. 20. 23:37
1/16 anonim válasza:
Hát ha ettől félsz, akkor ezek az autók nem a te kategóriád lesznek. Esetleg nézzél régebbi BMW-ket, pl. E46 320i, van már némi vezetési élménye, de még épeszű összegből fenntartható, megbízható autók.
2/16 anonim válasza:
Tartsd meg és vegyél mellé egy élményautót. Ha megbízható állapotba hoztad és kevés a pénz eladhatod a Fordot. BMW sportváltozatot vegyél szerintem pl. M3 de nem annyira értek hozzá, csak suvban ugyanúgy nem lesz élmény, Merci meg nagyon gagyi minőség manapság.
3/16 anonim válasza:
hasonló autót szeretnél, majd felsorolsz három suv-t, amiben 0 vezetési élmény van😂
5/16 anonim válasza:
Uhhh, ML merga X3, X5 BMW még ennyi vezetési élményt sem ad.
6/16 Koaxk Ábel válasza:
Ha olcsón akarsz vezetési élményt keress valami nem túl drága hot hatch-et ami gokart feelinget ad megfelelő kg/lóerő arány mellett.
Akár az MX5 is jó alternatíva lehet ha szereted a roadster-eket.
De leginkább széria modellek sport változataira gondolok:
Pl: VW Polo GTI, VW Golf GTI, Seat Ibiza Cupra, Seat Leon Cupra, Skoda Fabia RS, Skoda Octavia RS, Audi TT, Audi S1, Honda Civic Type R, Hyundai I20 N, Hyundai I30 N, Toyota Yaris GR, Toyota GT86
Nem tudom mekkora kerettel számolsz, így hasraütésre mondtam pár izgalmasabb autót elég nagy árszórással!
7/16 A kérdező kommentje:
E46 kicsi, akartam venni, nekem az a szempont, hogy férjen el benne 4 ember mert asszony tesója meg a párja is mindig jön velünk , Fordot is úgy vettük közösen, marmint en fizettem mert az enyém, de ki kellett mondaniuk, hogy elférnek hátul. E46-ba húzták a szájukat.
aug. 21. 09:14
8/16 Koaxk Ábel válasza:
Hát ha ez E46 kicsi, akkor se SUV-ot nézz, akkor ha ilyenben gondolkodtál és a BMW fontos szempont jó alternatíve lehet egy E60 30i vagy 30d motorral, ez azért bőven tud menni és élhető!
9/16 anonim válasza:
Semmivel sem kisebb egy E46 mint egy Focus. Mellesleg a motorja sem 116 lovas... Az említett 320i 150 lóerő például (nyilván lehet menni feljebb is). Magyarul jobban is fog menni, kevesebbet kell ülni az autóban. De tényleg el lehet benne férni kényelmesen négy embernek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!