Motoroknál miért vannak annyira ellene, hogy a friss jogsis, fokozatosan , 1-2 évente lecserélje a motorját?
Figyelt kérdés
Arra gondolok, hogy valaki megcsinálja a korlátlant, és egyből nyomják neki a dumát, hogy legalább 1000-es gépet kell venni, mert a kisebbet hamar kimotorozza. Na és ha kimotorozza, akkor mi van? Szerintem nincs olyan motoros, aki egy motorral akar menni egész életében. Az új motor meg új szerelem 😉 Én is imádom az enyémet, ami 1,5 éve van meg, és biztos valamikor majd lecserélem, de lehet nem is veszek nagyobbat, csak fiatalabbat.júl. 29. 14:46
1/3 anonim válasza:
Mert a motoros egy agyatlan állatfaj, nagyon kevés kivétellel.
2/3 anonim válasza:
Eleve melyik motoros él addig, hogy több motort végigjárjon...?
3/3 anonim válasza:
"hogy legalább 1000-es gépet kell venni,"
Ez csak megalománia. Nekem mondjuk mindig pont az ellentétjét nyomták mindig, hogy "lyallly fokozatosan kell, meg kicsivel kezdeni".
Tulajdonképpen a vizsgarandszer is így van alakítva, elöször csak A1, majd A korlát, majd A, ha nem csinálsz pávot.
Egyébként én korábban pont így voltam, megalomán, nekem mindimum ZZR 1100 kell, a 750-et kezdtem pár hét után gyengébbnek érezni stb. Most hajlok arra így 50 felé, hogy veszek megint valamit, de mi a toknek 600-nál nagyobb. 200 fölé az is kimegy, ha nem húzom keveset eszik, és az aut´val sem mentem már évek óta 200 felett(német pályán), pedig 250-nél van a leszabályzás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!