Mitől remeg a motor? Üresbe téve, kézifék behúzva, és ahogy elkezdem nyomni a gázt, fokozatosan adagolva, egy bizonyos fordulatnál elkezd remegni a motor, amit az ülésben ülve is lehet érezni. Mi lehet a gond?
Figyelt kérdés
Nem hagynak ki a hengerek, meg semmi ilyen, csak ez a "finom remegés" érződik.márc. 18. 20:08
1/6 anonim válasza:
Motortartó bakokat gyanítom. Nekem az alsó tartóval volt a gond. Indulásnál nagyon remegett az autó. Miután a szerelő kicserélte, mintha teljesen új autót vezettem volna!
2/6 anonim válasza:
Márpedig a motor az biztos hogy nem egyenlően megy.
A baknak ehhez semmi köze.
MAjd nézz meg több videót a youtubon hogy 4 db fatuskóra téve egy motor simán megy ha jó.
1. nem indulást ír.
3/6 anonim válasza:
#2: minden motornak van rezgése. ha elszaródik a bak, megváltozik a rezonanciafrekvencia és/vagy nem lesz elég csillapítás, és begerjeszti a motor bizonyos fordulaton
4/6 A kérdező kommentje:
Ez egy v8-as motor. Alámásztam, és a bal oldali motortartó bakból szivárog valami nagyon sűrű, szinte fekete cucc. (Nem motorolaj)
márc. 19. 08:47
5/6 anonim válasza:
#4 létezik "hidraulikus bak", annak van ilyen töltete. Legalább egyértelmű a hiba. Csere, aztán irány a naplemente.
6/6 anonim válasza:
Ja, és megéri jellemzően a drágább/márkás, olcsóbb esetén jóval több rezgés átmegy a karosszériára
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!