Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért van ez a középkonzoli...

Miért van ez a középkonzoli kijelzők tervezésénél?

Figyelt kérdés
Van egy-két gyártó, aki meg tudja oldani, hogy szépen integrálva legyenek ezek, harmonikusan beleilleszkedve a beltér dizájnjába. A legtöbb többi gáyrtó, neves nagy máskák is, meg odabaszarintanak egy nagy kiálló szögletes bumfordi tabletet, hogy jól van az úgy. Formájában semmilyen nem illeszkedik a beltérbe, mégis úgy gondolják, hogy így jó lesz. Miért?
aug. 20. 08:23
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Szerintem is rondák. Ami übergagyi, az a Tesla középre odaszegelt 15 collos monitora, komolyan, mint valami sufnituning.
aug. 20. 14:15
 12/20 A kérdező kommentje:
Igen. Sokkal szebben lehete ezt integrálni. Meg mi a fenének ekkora tévé egy autóba?!
aug. 20. 14:37
 13/20 anonim ***** válasza:
Ezért kell régi autókat venni. :)
aug. 20. 14:39
 14/20 A kérdező kommentje:
Mert régi autókban szépen tudták integrálni?! Eztnem értem... Szerintem ez nem kor, hanem típus függő.
aug. 20. 14:54
 15/20 anonim ***** válasza:
#14 ott eleve nem volt belekúrjantva egy ostoba plazmatévé a kocsiba..
aug. 20. 15:42
 16/20 A kérdező kommentje:
#15, Ja, oké. a 19 éves tömegautómban csak egy 7"-os kijelző volt. Ennél régebbit nem szívesen vennék. Ennél kicsit nagyobb, 10"-ig még azt mondom oké, nem rossz ha a térképet kicsit nagyobb képen mutatja. De ezen kívül a 7" sem korlátozott semmiben. Mindent megtaláltam rajta, nem volt kevesebb funkciója, mint a "plazmatévéknek".
aug. 20. 15:47
 17/20 anonim ***** válasza:
0%
Nagy öröm lehet valami lefingott 20 éves kotlát vezetni, csak mert abban nincs "plazmatévé". Persze tudom, úgy kell csinálni mintha neked nem is kéne ami modern, és nem arról van szó, hogy nem engedheted meg magadnak, így az egyszerű népeknek úgy tűnhet, mintha neked bejött volna az élet.
aug. 20. 15:57
 18/20 anonim ***** válasza:

16.

Hab a tortán, hogy hiába nagyok a kijelzők, az ikonok ugyanolyan mütyűrök maradtak (hatalmas üres kihasználatlan területekkel) vagy még kisebbek, mint pár évtizede, amikor külön lámpája volt mindennek.

[link]

aug. 20. 16:02
 19/20 anonim ***** válasza:
#16 se a 35 éves szaladgálósomban, se a 33 éves szerelemautómban nincs kijelző. Nem is hiányzik, abszolúte tudok ezek nélkül élni. Működnek ezek a gépek tök jól mindenféle kijelzők nélkül is. :D :D :D
aug. 20. 16:54
 20/20 A kérdező kommentje:
#17, ha ez nekem szólt, valamit nagyon benéztél. "...egy 7"-os kijelző volt." Ha nem tűnt volna fel a múlt idő! Vagy te egész életedben egyetlen autót használtál eddig?
aug. 20. 17:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!