Hogy lehet, hogy az autókban lévő középkonzolos rendszer általában lassú?
Miért nem tudják megcsinálni olyan gyorsra mint egy csúcskategóriás telefonnak a menüjét, hogy olyan gyors legyen, sokszor másodpercek vannak amig átgörgetsz az egyik oldalról a másikra, vagy nem azonnal reagáll..
Pl a tesla rendszere baromira tetszik, gyors, és relatív letisztult, de a skodának a rendszere szerintem lassú.(elmúlt pár hétben volt részem ezekhez az autokhoz)
Nincs alatta hardver. Ez az oka legtöbbször, illetve sokszor nem elég alaposan letesztelt szoftverekkel szállítják le az infotainment rendszereket a gyártók. A Tesla pedig a szofver köré építi az autóit és tesz alá rendesen hardvert is.
A 8-as Golfok átadása ezért is csuszott honapokat, mert annyira ramaty volt a menürendszer (amiböl már a fél autót irányitod) hogy az az átadàs után is botrány volt… Nem tudom, mennyire pletyka, a Mercedestöl kért a VAG egy fejlesztöcsapatot.
Viszont a Mercedes is, meg a BMW is hemzseg a bugtól vagy az auto árához nem méltó UI/UX-tól. (BMW iX infotainment menüikonjai, VW infotainment menüikonjai…)
Nekem tetszik, hogy vannak ilyenek az autoban, de ne legyen Tesla nagyságú kijelzö, viszont legyen annyira gyors. Legyenek rajta a fedélzeti adatok, CarPlay, szervizkönyv, ennyi. Esetleg nyáron a nagy dugóban, amikor állunk 2,5-3 órát az autópályán, akkor egy filmet meg tudjunk nézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!