Autó rendszerére utólag GPS?
Figyelt kérdés
Használtan vett autóban, adott felszereltségben nincs GPS, de elvileg lehetne (van egy gomb is, csak ugyebár nem elérhető). Ezt utólag bele lehet "tetetni", vagy jobban megéri egy különállóan vásárolt GPS-t beszerezni?2024. máj. 5. 19:29
1/6 anonim válasza:
Ha a dizájnra mész akkor szerintem be lehet tanítani a rendszernek hogy legyen benne GPS de ha esetleg utólagosban gondolkodsz akkor tudom ajánlani a Carpuride-ot [link]
2/6 anonim válasza:
Felesleges. Jobb a telefonon lévő alkalmazás egy telefontartóban.
3/6 anonim válasza:
Márkaszervizben szerintem rá tudják rakni utólag, de hívd fel és kérdezd meg.
Mondjuk sok értelme szerintem sincs.
4/6 anonim válasza:
Waze-val sokkal jobban jársz mert az mindig frissül a telefonodon és mindent is mutat, amíg a kocsidban csak fel lesz rá töltve egy europe térkép és ennyi, lehet hogy nincs is rá már újabb frissítés ha régebbi autó.
5/6 anonim válasza:
Jobban jársz egy androidos, típusspecifikus fejegységgel. Nem kell b/szakodni a telefonnal, tartóval megállításokkal. Belerakod/rakatod és úgy használod, mintha gyári lenne, cserébe online és a telefonnal is párosíthatod
6/6 anonim válasza:
Felesleges. A telefon a legjobb, felteszed a Sygic-et vagy az OsmAnd-et, oszt csókolom. Az autókban meg ott vannak ezek a több éves felületek, meg technológiák, térképek sem frissülnek már sokszor stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!