Nagyjából mennyibe kerül utólagosan klímát szereltetni egy autóba? Megéri egyáltalán? Gyárilag van előkészített helye.
Az autómba szeretnék klímát rakatni, van helye is a rendszernek. Egy 2002-es Mazda pickup. Nem tudom, hogy megéri-e erre költeni vagy túl sokba kerülne. Rendes szervizben gondoltam, nem én akarok idétlenkedni.
Köszönöm!
Annyiba, mintha eladnád és vennél egy klímásat.
Hacsak nem valami nagyon ritka/megkímélt autóról van szó, akkor általában nem éri meg.
Át kell gondolni az olyan beruházásokat, amelyek az autó értékének a 25-30%-át meghaladják.
Kivétel persze ha biztonsági berendezésekről van szó(fék, futómű, stb) ott nem szabad spórolni.
Egy 2002-es pickup esetében a teljes klíma beszerzése és beépítése, várhatóan eléri ezt a határt.
Emellett még azt is vedd figyelembe, hogyha mindenből a legjobbat veszed, és profi mesterember csinálja, akkor is csak egy utólagos tákolásról beszélünk.
Az is elképzelhető, hogy a 22 évvel ezelőtti gyártmányhoz már nem is kapsz eredeti alkatrész, ahogy az sem biztos, hogy találsz olyan műhelyt ahol elvállalják.
Vagy ha igen -mert azt látják hogy nagyon akarod- akkor bizonyára irreális összeget fognak kérni.
Lebeszélnélek róla.
Van gyárilag klímás változata az autónak.
Reméltem, hogy "200-ból meglesz" válaszokat kapok, de ezek szerint el kell engednem a klímát (vagy az autót)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!